Steve ’n’ Seagulls on suomalainen country-yhtye Jyväskylästä. Se esittää bluegrass-versioita tunnetuista hard rock– ja metallikappaleista.[1] Sen jäsenet ovat lähtöisin HankasalmeltaVetelistäSäynätsalostalähde? ja Iisalmestalähde?.[2][3][4]

Huhtikuun lopun Sawo Livessä esiintyvä S’n’S starttaa ryminällä alkukesän livetarjonnan. Keikalla nähdään syväluotaavaa materiaalia bändistä ja sen historiasta ja koko show nähdään livenä OhoLive tv:n kautta netissä. Eli vaikka et pääsisi paikalle tai rajoitukset sen estäisivät niin silti pääset nauttimaan mainiosta meiningistä missä vain netti toimii.

Bändin jäsenille ”keksitään” muutakin kivaa touhua ja ne ovat jälkeenpäin nähtävissä Ohotv.fi -sivuilta (kuten myös tuo live -keikkakin).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »