Korona on varmaan teilläkin pian kirosana ja me ainakin haluamme nähdä jotain uutta! Tästä syystä olemme kehittäneet SawoHouselle mahtavan televisio-ohjelmakonseptin, johon etsimme kumppaneita mukaan.

Toteutamme yhteistyössä Oho Live TV:n kanssa todellisen shown, joka on täynnä iloa, positiivisuutta ja ennen kaikkea upeita elämyksiä. Jos rajoitukset ja tilanne sallivat yleisön paikan päällä, vielä parempi.

Esittelemme lähetyksessä Kuopiota, sen hienoja puolia, sekä tutustumme bändiin tarkemmin. Mukaan on lähtenyt ammattinäyttelijä ja -muusikko Jani Koskinen, joka tulee olemaan lähetyksen juontaja. Kyseessä ei olekaan pelkkä konserttistriimi, vaan televisiotuotantona toteutettu suora lähetys, johon kuuluu monenmoista sisältöä.

Tätä on SawoLive. Ohjelmakokonaisuus muusikoista, musiikista ja sen tekemisestä mukavalla sawolaisella wirneellä maustettuna jossa vastuu siirtyy varmasti kuulijalle.

Translate »