Vuonna 2015 perustettu Mala Gissonan panimo sijaitsee Espanjan Baskimaalla noin 10 000 asukkaan Oiartzunin pikkukaupngissa San Sebastiánin itäpuolella. Sen missiona on valmistaa “rehellisiä ja pelottomia oluita, joilla on arvot ja periaatteet kohdillaan”. Toisin sanoen oluita, jotka eivät nöyristele vaan ovat rohkeasti yksilöllisiä ja persoonallisia.

Panimon perustajat Manu Murillo ja Iban Zabela ovat lapsuudenystäviä ja kulinaristeja, joilla molemmilla on vahva kotioluttausta. Harrastus kasvoi kaupalliseksi panimoksi, koska miesten mielestä San Sebastiánin maailmankuulussa pintxo-kulttuurissa olut oli jäänyt lapsipuolen asemaan. Mala Gissonan ajatuksena on ollut alusta asti valmistaa niin korkealaatuisia ja kiehtovia oluita, että ne sopivat jopa useammilla Michelin-tähdillä palkittujen ravintoloiden juomalistoille. (lähde: UDF.fi)

Nyt pääset maistamaan näitä laadukkaita espanjalaisia pienpanimo -oluita myös Sawohousella Olut-tasting- illassa herkullisten espanjalaisteemaisten makuparien kanssa sekä kuulemaan samalla tarinaa näiden hienojen oluiden taustalta. 25 € hintainentasting menu paketti sisältää neljä erilaista olutta sekä niille sopivat herkulliset tapas annokset. Oluita on mahdollista maistella myös erikseen laseittain.

Varaa pöytä pian, paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti tarjolla.

Pöytävaraukset puh. 010 3389490

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »