Jarkko Martikainen luo soolona esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä. Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Jarkko Martikainen tunnetaan myös YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Ovet avautuvat klo 19.00 Showtime klo 20.00 Anniskelu päättyy klo 22.00 Ravintola suljetaan klo 23.00
Molemmille keikoille myydään vain rajallinen määrä lippuja ja keikat toteutetaan voimassa olevia turvamääräyksiä noudattaen . 
Liput tulevat myyntiin Tiketti.fi keskiviikkona 5.5.21 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »