• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Irina, yksi suomalaisen poprockin energisimmistä naisartisteista tulee esiintymään Sawohouse Garden Live -lavalle kesäkuun 18. päivä. Tule kuulemaan vahvan tulkitsijan biisit, jotka eivät jätä kuulijaansa kylmäksi.

Irina julkaisi helmikuussa kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä streamausten yhteislistalla kolmannella sijalla. Levyn nimikkobiisi Haluun olla yksin on ollut yhdeksän viikkoa Suomen radiosoittolistan ykkössijalla. Single on ollut samalla listalla yhteensä jo 90 viikkoa (Rockhopper.fi).

Liput saatavilla ennakkoon Tiketistä : www.tiketti.fi sekä portilta, jos lippuja jää

Garden Live – tapahtuman portit avataan yleisölle klo 18.00, Showtime klo 20.00. Anniskelu päättyy klo 24.00. Suosittelemme tulemaan paikalle käyttäen julkisia kulkuneuvoja. Bussi numero 21. Liikennöi keskustasta 20 minuutin välein, pysäkki sijaitsee aivan Sawohousen vierellä

Translate »