Super viikonlopun mainos 22-pistepirkon ja Gasellien keikasta, kuva bändeistä

Harvemmin Kuopiossa nähty 22 -PISTEPIRKKO tulee keikalle Sawohousen Garden live -tapahtumaan tulevana perjantaina. Pistepirkon musiikilliset juuret ovat 1960-luvun brittiläisessä ja amerikkalaisessa garage rockissa ja psykedeelisessä rockissa ja keikka tulee tarjoamaan tästä takuuvarmasti tyylikkään ja monipuolisen kattauksen.

Lauantaina 10.7. Garden Live lavalle hyppää yksi Suomen suosituimpia rap/hiphop-yhtyeitä edustava GASELLIT. Tämä vuoden 2019 Emma-gaalassa vuoden yhtyeeksikin palkittu energinen nelikko tarjoaa taatusti hyväntuulisen ja mukaansa tempaavan keikkatunnelman.

Lippuja on vielä saatavilla molemmille keikoille sekä TIKETISTÄ että ovelta. Tervetuloa Afterworkille tai lomapäivän illanviettoon Sawohouselle. Keikkojen Showtime klo 20.00. Ilmainen bussikuljetus keskustasta (pysäkki numero 7 , Atlaksen edessä) , lähdöt klo 17.30 ja 18.30

Translate »