• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Neljä Ruusua esiintyy jälleen Garden Livessä tulevana perjantaina 23.7. Nyt kannattaa ostaa liput ajoissa, sillä tämä keikka on varmasti näkemisen arvoinen. Jo viime kesänä Garden Livessä esiintynyt Neljä Ruusua toi Sawohouselle satapäisen yleisön kuuntelemaan tyylikkään, viihdyttävän keikan, jossa kuultiin bändin tunnetuimmat hitit. Liput keikalle saat nopeasti TÄÄLTÄ.

Lauantaina 24.7. lavalle nousevat super suositut Ida Paul ja Kalle Lindroth. Tämä Suomen suosituimmaksi duoksikin nimetyn musiikkiduon orgaaninen soundi on kovassa nosteessa, josta kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa rikkoneet singlet, tuplaplatinaa myynyt Nää kaikki kertoo susta– debyyttialbumi sekä loppuun myydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen.  Varmista pääsysi upealle ulkoilmakeikalle ostamalla lippusi ennakkon TÄÄLTÄ.

Portit tapahtumiin avautuvat klo 16.00 ja showtime on klo 20.00.

Perjantaina 23.7. ravintolassa on yksityistilaisuus klo 14 – 20.00. jolloin keikkavieraiden käytössä on sisäpihan juomapisteet sekä BBQ-keittiö. Ulkoalueen BBQ -keittiö palvelee keikkavieraita koko illan ajan klo 14 – alkaen. Lauantaina 24.7. myös Ala Carte -ravintola palvelee klo 16.00 – 20.00.

Translate »