• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sawohousen huikean Garden Live -kesäkeikkasarjan viimeinen konsertti, ja samalla myös Vesterinen Yhtyeineen -kiertueen viimeinen keikka nähdään ja kuullaan Kuopiossa Sawohousella lauantaina 4.9.

Vesterinen Yhtyeineen – keikkasuosiotaan hurjasti kasvattanut, nykyään kymmenhenkinen kokoonpano on vetänyt viime vuosien aikana luokseen loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja eri puolilla Suomea. Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä, Onnellinen mies, Faija käyttää napapaitaa, Intiaanit, ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? Tule kuuntelemaan koskettava musiikillinen elämys Sawohousen tunnelmalliseen puutarhaan.

Tapahtumaan on vielä jäljellä lippuja, mutta rajoitetusti. Hanki omasi ennakkoon TIKETISTÄ. Lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli jää myytävää.

Garden Live -konsertit järjestetään ulkona. Pääsylipulla tapahtumaan pääsee klo 18.00 alkaen ja showtime on klo 20.00.

Sawohousen Garden Live – keikalle on ilmainen bussikuljetus Kuopion keskustasta torin laidalta (Scandic Atlaksen edessä olevalta pysäkiltä) klo 17.30 ja 18.30 . Paluukyyti takaisin keskustaan lähtee Sawohouselta klo 24.00.

Tapahtuma järjestetään turvallisesti koronarajoitukset huomioiden.

Translate »