• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sawohouse Underground ja Kuopio Rock Academy järjestävät yhteistyössä kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille avoimen bändikilpailun.

Esikarsinta: lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen underground@sawohouse.fi, jossa esittelet lyhyesti bändin ja joka sisältää linkin bändin ääninäytteeseen (youtube, spotify, soundcloud tjms.)

Karsinnat: loka-joulukuussa torstaisin Undergroundin lavalla livenä. Aikaa tuomariston vakuuttamiseen sinulla on kolmen kappaleen verran, joista yksi saa olla cover. Tuomaristo ja yleisö pisteyttävät esitykset ja eniten pisteitä saaneet pääsevät finaaliin.

Finaali: tammikuussa Undergroundin lavalla. Tuomaristo ja yleisö päättävät jälleen paremmuuden. Voittajalle 1000€:n lahjakortti musiikkiliikkeeseen + lämppärikeikka jollekin Undergroundiin saapuvalle isommalle bändille. Muutkin finalistit palkitaan tuotepalkinnoin. Kilpailun kautta on myös mahdollisuus päästä Kuopion Rock Academyyn tulevalle kaudelle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »