Astu laivaan ! Sawohouse Undergroundissa pikkujoulukauden hauskimmat bileet ruotsinlaiva -teemalla. Tule paistattelemaan neonvaloihin Undergroundin sundeckille tai nauttimaan baariin coolit drinkit ja värikkäät cocktailit. Jos haluat laittaa menon todella överiksi varaat seurueellesi paikat herkkuja pursuavasta laivabuffetista ja paikat VIP alueelta.

Runsas laivabuffet on katettu ravintola Sabor Houseen klo 17.00 alkaen. Paikkoja on rajoitetusti joten varaathan pöydän etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse.

Tanssit jatkuvat pikkutunneille saakka, kun lavalla menosta vastaavat Oku Luukkainen ja Eurodancen kuningatar PANDORA sekä illan isäntänä dJ Ice K. Miksi lähteä merta edemmäksi kalaan kun voit tulla Sawohouselle !

Ovet auki klo 19.00

Ice K klo 20
Pandora klo 21
Ice K klo 22
Oku 22:30
Ice K 00:00

DJ Oku Luukkainen on Suomen suosituin ysäri-DJ ja hänet tunnetaan artistiuransa lisäksi pitkästä taipaleestaan radiojuontajana. Okun suurimpia hittejä ovat tuplaplatinaa striimannut – HesaäijänErika Vikmanin ja Dannyn kanssa esitetty – 7300 päivää (2019) sekä platinaa striimannut Ysäriboi (feat. Pasi ja Anssi & Portion Boys) (2018). Muita tunnettuja biisejä on Mentävä on, Vedetään yli sekä Haddaway. Reippaasti yli 30 miljoonan striimiä kappaleillaan kerännyt DJ toimii parhaillaan 90- ja 2000-luvun hitteihin keskittyvän HitMix-radiokanavan juontajana. Okun energisessä keikkasetissä kuullaan omien biisien lisäksi myös hänen radio-ohjelmissaan paljon soitettua ysäriä sekä millennium lekoja. (lähde: piikkikasvi Agency)

Ruotsalaisen (nykyisin Suomessa asuvan) eurodance laulaja Pandoran (Anneli Magnusson) ura alkoi vuonna 1993, jolloin hänen debyyttisinglestään ”Trust Me” tuli suuri menestys, ja se nousi vuoden 1993 myydyimmäksi singleksi. Esikoisalbumi One of a Kind saavutti kultalevyn Ruotsissa ja Suomessa. Kakkosalbumi Tell The World julkaistiin 1995, ja sitä myytiin Skandinaviassa yli 100 000 kappaletta. Levyltä julkaistiin kolme singleä: ”Don’t You Know”, ”The Naked Sun” ja ”Tell the World”. Suurinta suosiotaan hän nautti 1990-luvulla erityisesti Pohjoismaissa. Hän onkin yksi menestyneimmistä ruotsalaisista eurodance -artisteista Suomessa. Teknokuningatar-titteliä itsestään käyttävä eurodance-artisti nauttii 90-luvun musiikin uudesta nosteesta ja keikkailee ahkerasti, erityisesti Suomessa artistilla on parhaillaan 40 keikkaa vuodessa.

Liput ennakkoon TIKETTI.FI 30€ ja ovelta, mikäli jää 35€

Translate »