• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Cledos yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista tulee esiintymään Sawohouse Undergroundiin lauantaina 30.10.21

Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet Cledoksesta yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä. Cledos kuvailee itse omaa musiikkiaan suomenkieliseksi trap-musiikiksi, joka on yksi Yhdysvalloissa 90-luvulla syntynyt hip hopin tyylisuunta.

Cledos on noussut suomalaiseen musiikkiskeneen erittäin lyhyessä ajassa. Artistin omakustanne debyyttisingle ”Töis” julkaistiin kesällä 2017 ja se nousi välittömästi viraalihitiksi. Töis-musiikkivideota katsottiin Youtubessa yli 100 000 kertaa vajaassa kymmenessä päivässä,ja sitä on katsottu sittemmin jo yli 2,2 miljoonaa kertaa.

Energisestä esiintymisestään ja esimerkiksi Made in Italy, TÄNKAA, KYSYMYS ja KILO -kappaleistaan tunnettu Cledos julkaisi listaykköseksi nousseen ja platinarajan ylittäneen CEISSI-debyyttialbuminsa sekä samannimisen lyhytelokuvan elokuussa 2020. Tyylikäs lyhytelokuva nosti albumin kaikkien huulille ja kokonaisuus toi artistille ehdokkuuden Emma Gaalan Vuoden artisti -kategoriassa. Aikaisempina vuosina Cledos on huomioitu 2018 Vuoden tulokas ja Vuoden rap/r’n’b -ehdokkuuksilla. (lähteet: Warner Music Live, YLE, wikipedia)

Tule tsekkaamaan miten Cledoksen soundi toimii Undergroundissa ja näkemään tämä monipuolinen nuori lahjakkuus livenä.

Illan tunnelmaa nostattaa dj Daun lou ja lämmittelijänä esiintyy Jasa klo 20.00. Cledos showtime klo 21.00.

Liput tapahtumaan voit hankkia joko ennakkoon TIKETISTÄ tai ovelta, jotka avautuvat klo 19.00.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »