Edit. 10.4.22

Turmion Kätilöt on 2003 perustettu kuopiolaisen Ancient Drive -yhtyeen raunioista koottu pääasiassa suomeksi laulava industrial metal -yhtye, jonka jäsenet ovat pääosin kotoisin Siilinjärveltä ja Kuopiosta.

Yhtyeen 2020 julkaisema Global Warning -levy, joka on bändin yhdeksäs studio albumi, meni julkaisun jälkeisellä viikolla Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja oli ehdolla vuoden parhaan metalli-albumin Emma-palkintoon peräti kahtena peräkkäisenä vuonna.

Yhtyeen sanoituksissa ja lavashow’ssa on vaikutteita Shock Rockista ja yhtye on tunnettu shokeeraavasta lavashowsataan, jota on pidetty jossain määrin sopimattomana, mutta myös loistavana. Vaikka myöhempinä vuosina yhtyeen lavashow-elementit ovat vähentyneet musiikki on silti pysynyt yhtä lailla tunteita nostattavana.

Tule tsekkaamaan Turmion kätilöt Sawohouse Undergroundissa perjantaina 15.4.22. Ovet auki klo 20.00 ja showtime : KAIKKEUS klo 21.30 TURMION KÄTILÖT KLO 23.00

TÄMÄ KEIKKA ON MYYTY LOPPUUN EIKÄ LIPPUJA OLE ENÄÄ SAATAVILLA MYÖSKÄÄN OVELTA.

OVELLA TULEE OLEMAAN RUUHKAA, JOTEN TULE AJOISSA PAIKALLE JOTTA EHDIT NÄKEMÄÄN KEIKAN! VALLITSEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI KOROSTAMME MYÖS, ETTÄ TULETHAN PAIKALLE VAIN TERVEENÄ!

Suosithan paikalle tullessa julkista liikennettä tai takseja. Myös Ykkösmatkojen ja Sawohouse Undergroundin järjestämä ilmainen bussikuljetus liikennöi keikkailtana keskustasta Sawohouselle. Lähdöt pysäkiltä numero 7 (Scandic Atlaksen vieressä) klo 19.30 ja 20.30. Bussi liikennöi Saaristokadun kautta ja poimii kyytiin keikalle tulijat seuraavilta pysäkeiltä: 1) Saaristokadulle käännyttäessä Tasavallankadun McDonaldsin vieressä oleva pysäkki, 2) Keilantori S-marketin vieressä oleva pysäkki, 3) Rautaniemen risteyksen jälkeinen pysäkki Pölläkänsalmentietä vastapäätä, 4) Petosentien pysäkki K-marketin vieressä olevan liikenneympyrän jälkeen sekä 5) pyöröntorin pysäkki.

Ole ajoissa pysäkillä. Bussi ei jää odottelemaan kyytiin tulijoita!

Huom! Tämä keikka on siirtynyt AIEMMALLE 5.11. KEIKALLE JO OSTETUT LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN MYÖS TÄLLE UUDELLE PÄIVÄMÄÄRÄLLE.

Translate »