• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Ensiferum on 1995 perustettu suomalainen metalliyhtye, jonka musiikissa ja sanoituksissa on vaikutteita viikinkimetallistafolk metalistamelodisesta death metalistaheavy metalista ja Kalevalasta. Ensiferum yhdistää melodiseen death metalliin   ennakkoluulottomasti niin kansanmusiikkimelodioita, Kalevalan tekstejä kuin suomalaisen mielenmaiseman useita eri tasojakin.

Ensiferumin läpimurtoalbumi oli vuonna 2007 julkaistu Victory Songs. Albumi hohkaa sotaisaa tunnelmaa ja taistelutahtoa, kuten yhtyeen visuaalinen imagokin. Tämä suomalainen folk metal -suuruus julkaisi kahdeksannen studioalbuminsa Thalassic-kesällä 2020.

Suomalainen folk metal oli muutamassa vuodessa kasvanut suuren luokan kansainväliseksi ilmiöksi ja Ensiferum on myös omalta osaltaan tehnyt suomalaista folkmetalia tunnetuksi maailmalla kiertueillaan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Bändin nettisivut: ensiferum.com

Ovet auki klo 19.00 . Showtime klo 21.00

Liput ennakkoon TIKETISTÄ

Translate »