• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Lost Society on Samy Elbannan vuonna 2010 perustama nelihenkinen thrash metal -yhtye Jyväskylästä. Yhtye on julkaissut neljä studioalbumia, joista ”Braindead” ylsi Suomen virallisen albumilistan sijalle 3. Yhtyeen musiikissa on thrash metallin lisäksi vaikutteita myös groove metallista ja metalcoresta. Yhtyeen musiikissa voi kuulla vaikutteita mm. Megadethista tai Panterasta.

Yhtye esiintyi Hartwall Areenalla 7. joulukuuta 2015, kun se lämmitteli Slayeria ja Anthraxia. Keväällä 2016 Lost Society oli yhdysvaltalaisen Exoduksen kanssa Euroopan kiertueella kiertäen mm. Englannissa, Irlannissa, Saksassa ja Alankomaissa. Vuonna 2017 yhtye kiersi Children Of Bodomin kanssa Yhdysvalloissa ja esiintyi vuoden 2018 kesällä mm. Savonlinnan oopperajuhlissa. Keväällä 2019 kiersi pääesiintyjänä Eurooppaa.

Yhtyeen neljäs albumi No Absolution julkaistiin helmikuussa 2020. Korona keskeytti esiintymiset, ja yhtye keskittyi treenaamiseen. Tänä syksynä Lost Society on astellut jälleen studioon ja aloittanut viidennen studioalbuminsa nauhoitukset. Mukana on myös tuottaja Joonas Parkkonen, joka on aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä Lost Societyn kanssa. Parkkonen muistetaan muun muassa Santa Cruz -yhtyeestä. (voice.fi)

Kuullaanko keikalla maistiaisia jo uudesta tuotannosta, se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa kovaa settiä on tulossa. Nyt kun pääsee niin sitten mennään. Lost Society ei yleensä turhia jahkaile, eikä tässäkään tapauksessa kun pitää keikoille lähteä. Lost Societyssä soittavat Samy ElbannaArttu LesonenMirko Lehtinen sekä Tapani ”Taz” Fagerström.

“Edellisestä Suomen kiertueesta on mennyt aivan liian kauan, ja voitte vain kuvitella kuinka paljon adrenaliinia on suonissa valmiina tätä varten. No Rest For The Sickest -rundi on paras mahdollinen tapa juhlistaa livemusiikin paluuta ja sitä että LxSx perhe pitää yhtä! Olemme olleet studiossa todella kiireisinä ja soittaneet yhdessä enemmän kuin varmaan koskaan, joten tiukkaakin tiukemmassa kunnossa oleva LS tulee – get ready. Hankkikaa liput ja bailataan yhdessä pitkästä aikaa. Let’s fucking go!” – kommentoi Samy Elbanna.

Aiemmin 25.11. Kuopiossa soitettavaksi suunniteltu keikka siirtyi No Rest For The Sickest -kiertueen yhteyteen ja Sawohousessa siis rytisee keskiviikkona 15.12. Ostetut liput käyvät uudelle keikkapäivälle sellaisenaan.

Kuopiossa, Joensuussa ja Tampereella Lostien kanssa lavan jakaa Shiraz Lane, joka julkaisee 12.11. uuden ”Fake Perfection”-sinkun. Kappale on ensimmäinen lohkaisu ensi keväänä ilmestyvältä hartaasti odotetulta albumilta.15.12 Lost Societyn keikalla on mukana myös Shiraz Lane.

Kotimainen hard rock -yhtye Shiraz Lane perustettiin vuonna 2011 Vantaalla. Vuonna 2014 yhtye pääsi Hard Rock Cafen bändikilpailun myötä keikkalle Torontoon Kanadaan,  mikä vauhditti bändin uraa merkittävästi. Vuonna 2015 bändi julkaisi debyytti-ep:nsä Be The Slave Or Be The Change, esiintyi Japanissa, kiersi Suomen suurimpia festareita, voitti Wacken Metal Battlen Suomen-karsinnan ja esiintyi Saksassa maailman suurimmalla metallifestivaalilla. Lisäksi yhtye solmi levytyssopimuksen melodisen hardrockin jättiläisen Frontiersin kanssa.

Shiraz Lane julkaisee keväällä 2022 kolmannen studioalbuminsa, jonka keskiössä on muutoksen tärkeys niin yksilö- kuin yhteiskuntatasolla. 12.11 julkaistu single Fake Perfection on ensimmäinen maistiainen yhtyeen kolmannelta ja hartaasti odotetulta pitkäsoitolta. Bändin mukaan biisi pysäyttää kuulijan arvioimaan itse ympäröiviä keinotekoisia rakennelmia ja kannustaa hylkäämään harhakuvat valheellisesta täydellisyyden tavoittelusta”.

Liput ennakkoon TIKETISTÄ ja ovelta

Ovet auki klo 19.00.

Shiraz Lane showtime klo 20

Lost Society showtime klo 21

Translate »