• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sawohouse sai matkailun ja tapahtuma-alalla tekemästään työstä merkittävän ja arvostetun tunnustuksen, kun Boutique Hotel Sawohouse palkittiin Pohjois-Savon ensimmäisessä matkailu-ja tapahtuma-alan gaalassa Kultainen Palmu – palkinnolla Vuoden kasvava matkailuyritys -kategoriassa tiistaina 16.11.2021 . Tapahtuma järjestettiin Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopio-Tahko Markkinoinnin toimesta ja mukana järjestelyissä olivat myös Lakeland 2 sekä Hop-On Hop-Off Kuopio -hankkeet. Kutsuvierastilaisuudessa oli edustettuna alueen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijoita, Kuopion kaupungin ja eri hankkeiden edustajia sekä muita alueen yritysten edustajia.  

Illan aikana kuultiin mielenkiintoisia ja ajankohtaisia asiantuntija puheenvuoroja matkailun tulevaisuudesta, koronan vaikutuksista matkailuun sekä asenteen, tavoitteen ja tiimityön merkityksestä onnistumiselle. Viihdyttävät musiikki- ja stand up -esitykset sekä erinomainen ruoka kruunasivat onnistuneen illan joka huipentui vuonna 2021 itsensä ylittäneiden yritysten ja henkilöiden palkitsemiseen uniikilla Kultainen Palmu -palkinnolla.

Sawohousen omistajille ja koko henkilökunnalle palkinto on merkittävä kiitos kaikesta periksiantamattomasta työstä ja ponnisteluista, joita tämä Kuopiossa ja Pohjois-Savossakin vielä uusi ja nuori yritys on tehnyt unelmiensa eteen, vaikeista ajoista huolimatta, kohti onnistumista. Tunnustus antaa uskoa ja vahvaa luottamusta tulevaisuuteen, että olemme oikealla tiellä. Otamme onnellisena ja kiitollisena tämän palkinnon vastaan ja lupaamme jatkossakin tehdä töitä sen eteen, että Kuopiossa on kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa matkailun ja tapahtuma-alan sektorilla.

Translate »