Von Hertzen Brothers on suomalainen kolmen veljeksen muodostama klassista / progressiivissävytteistä / eeppistä rockia soittava yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet monissa tunnetuissa suomalaisissa rock-yhtyeissä. Sawohouse Underground toivottaa ylpeänä tervetulleeksi lavalle tämän upean bändin, josta on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista rockyhtyeistä.

Von Hertzen Brothers julkaisi 18. maaliskuuta 2022 uuden albumin Red Alert In The Blue Forest ja juhlistaa sitä varsin kattavalla levynjulkaisukiertueella, joka ulottuu myös Kuopion Sawohouse Undergroundiin.

Uuden albumin ensimmäinen single, eeppinen seitsemänminuuttinen All of a Sudden, You’re Gone julkaistiin tammikuussa ja se sai erittäin hyvän vastaanoton. Keikkojen ennakkomyynti on käynnistynyt vilkkaasti ja kiertueesta onkin varmasti odotettavissa kuulijoilleen huikea musiikillinen elämys. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).

Tinkimättömästä laadustaan tunnettu Von Hertzen Brothers ylittää uudella albumillaan taiteelliset ja musiikkigenrerajat  – ja yllättää, ehkä bändin itsensäkin. Lopputulos on maanläheinen, ilmava ja orgaaninen; puu voittaa raudan. Levy johdattaa tunnelmaan ja tilaan, jonne kuulija huomaa kaipaavansa aina uudelleen. (lähde: sttinfo.fi)

Von Hertzen Brothers esiintyy Sawohouse Undergroundissa 16.4.2022

Ovet auki klo 20.00, showtime klo 22.00.

Liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennakkoon joko suoraan Sawohouselta tai TIKETTI.fi , Lippuja saa myös ovelta 30€ hintaan, mikäli myytävää vielä jää.

Translate »