• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Jos et vielä ole ennättänyt juhlimaan pikkjouluja niin nyt siihen on mahdollisuus Sawohouse Undergroundissa.
Bailukansaa viihdyttää takuuvarma tunnelman nostattaja The Bilebändi.

​The Bilebändi on Suomea kiertävä Lapin bilekulttuurin uranuurtaja, jolla on vuosien ja satojen keikkojen tuoma kokemus juhlatunnelman nostattajana. Soittolistalla on uusimpia hittejä sekä kaikkien tuntemia pop-, rock- ja diskoklassikoita eri vuosikymmeniltä. Kappaleet tykitetään The Bilebändin tavaramerkiksi muodostuneella tyylillä ja taidolla – alkuperäisiä versioita kunnioittavien uusien sovitusten ja tinkimättömän rock-asenteen kera. The Bilebändi on raikas yhdistelmä nykypäivää, nostalgiaa ja reipasta bilemeininkiä, joka luo ikimuistoisen shown jokaiseen juhlaan!

Varoitus: Tämä bändi saa kuulijoissaan aikaan vastustamattoman halun siirtyä tanssilattialle veivaamaan vartaloa musiikin tahtiin saaden juroimmankin takarivin seinäruusun bilevalmiuteen. Tunnetut pop-, rock- ja discohitit eri vuosikymmeniltä kekseliäillä sovituksilla höystettynä ja tinkimättömällä asenteella soitettuna tekevät The Bilebändistä lyömättömän iltojen ilahduttajan ja biletunnelman luojan.

Ovet auki klo 19.00, Showtime klo 21.00

LIPUT 10 €

The Bilebändi nettisivut

Translate »