Niinhän siinä kävi, että koronarajoitukset vaikuttivat tämänkin keikan aikatauluihin ja uusi päivämäärä tapahtumalle on perjantai 16.9.2022. Jo ostetut liput aiemmalle päivämäärälle käyvät sellaisenaan uudelle ajankohdalle.

”Meidän on pakko keksiä tapa yhdistää meidän jutut”, kirjoitti kitaristi, kulttuuriaktivisti Mikko Kosonen koomikko Niko Kivelälle WhatsApp -viestissä. Viikkoa myöhemmin istuttiin treenikämpällä luomassa uutta, energistä, ja rajua musiikkia yhdessä rumpali Ville Kelan kanssa.

Konsepti on yksinkertainen: puolet standupia, puolet omaa, uutta musaa. Biisien tekstit täydentävät tarinoita. Rajuja riffejä, hikeä, ja huumaava poljento. Bändi on trio: sähkökitara, rummut ja laulu. Vaikka tekstit perustuvat Kivelän huumoriin, musa tehdään tosissaan, täydellä paahdolla. Vaikutteita ammennetaan mm punkista, hiphopista, rockista, ja 90-luvun konemusiikista. Tärkeintä on vahva tenho ja läsnäolo.

Bändin yhteenlaskettu ansioluettelo on rikas läpileikkaus Suomen koko 2000-luvun viihdekentästä. Lavalla nähdään taitoa, tunnetta, iloa, ja ennen kaikkea kommunikointia sekä yhtyeen kesken, että yleisön kanssa.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00, Showtime klo 22:00

Liput ennakkoon TIKETISTÄ 20 €+ toimitusmaksu ja ovelta 23€, mikäli jäljellä.

Haluatko katsoa keikan oman seurueen kanssa oman pöydän äärellä istuen ja nauttien herkullisesta illallista juomineen . KYSY myös Show&Dinner -paketteja myyntipalvelustamme: sales(at)sawohouse.fi

Translate »