”Meidän on pakko keksiä tapa yhdistää meidän jutut”, kirjoitti kitaristi, kulttuuriaktivisti Mikko Kosonen koomikko Niko Kivelälle WhatsApp -viestissä. Viikkoa myöhemmin istuttiin treenikämpällä luomassa uutta, energistä, ja rajua musiikkia yhdessä rumpali Ville Kelan kanssa.

Konsepti on yksinkertainen: puolet standupia, puolet omaa, uutta musaa. Biisien tekstit täydentävät tarinoita. Rajuja riffejä, hikeä, ja huumaava poljento. Bändi on trio: sähkökitara, rummut ja laulu. Vaikka tekstit perustuvat Kivelän huumoriin, musa tehdään tosissaan, täydellä paahdolla. Vaikutteita ammennetaan mm punkista, hiphopista, rockista, ja 90-luvun konemusiikista. Tärkeintä on vahva tenho ja läsnäolo.

Bändin yhteenlaskettu ansioluettelo on rikas läpileikkaus Suomen koko 2000-luvun viihdekentästä. Lavalla nähdään taitoa, tunnetta, iloa, ja ennen kaikkea kommunikointia sekä yhtyeen kesken, että yleisön kanssa.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00, Showtime klo 22:00

Liput ennakkoon TIKETISTÄ 20 €+ toimitusmaksu ja ovelta 23€, mikäli jäljellä.

Haluatko katsoa keikan oman seurueen kanssa oman pöydän äärellä istuen ja nauttien herkullisesta illallista juomineen . KYSY myös Show&Dinner -paketteja myyntipalvelustamme: sales(at)sawohouse.fi

Huom. Tämä keikka on siirtynyt viime keväältä ja aiemmalle päivämäärälle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tälle uudelle ajankohdalle.

Translate »