• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Anssi Kela on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Syksyllä 2018 julkaistulta Kelan seitsemänneltä soololevyltä ”Ääriviivoja”. lohkaistu, reippaasti yli kolme miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle Ilves, dominoi julkaisunsa jälkeen myös suomalaisia radiosoittolistoja.

Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana, vaikkei tarkoituksellisesti olisikaan artistin musiikkia kuunnellut. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Hänet tunnetaan myös loputtomasta luovuudestaan, joka näkyy itse musiikin lisäksi esimerkiksi mestarillisena sisällöntuotantona sosiaalisessa mediassa sekä spesiaalien keikkakonseptien muodossa. Normaalien kiertueidensa lisäksi Kela on julkaissut vuonna 2021 mm. Syke- elokuvan tunnusbiisin ”Sut puhallan pois” sekä Laulu rakkaudelle -ohjelman myötä toisen aiemmin kuulemattoman kappaleen ”Vuosien jälkeen. Syksyllä Kela nähtiin myös Vain elämää -suosikkisarjan All Stars -kaudella, lisäksi hän kiersi ahkerasti Suomen loppuunmyytyjä konserttisaleja ja kaupunginteattereiden lavoja ”Mun täytyy kävellä näin” -elämänkerta konserttien merkeissä, jotka yhdistelivät livemusaa, monologia ja filmiä. (Live Nation)

Peräti viidellä Emmalla palkittu Anssi Kela kiertää Suomea jälleen keväällä 2022 ! Erikoiskeikkojen sävyttämän juhlavuoden jälkeen Anssi kiertää tällä kerta yhdessä bändinsä kanssa ja pysähtyy myös Sawohouse Undergroundissa PERJANTAINA 4.3.22.

Anssi Kela: laulu, kitara
Ville Kela: rummut
Antti Karisalmi: basso, taustalaulu
Saara Metsberg: kosketinsoittimet, taustalaulu
Mikko Kosonen: kitara, taustalaulu

Tapahtuman ikäraja 18v. Ovet auki klo 20.00. Showtime klo 22.00.

Liput ennakkoon TIKETTISTÄ 25€+ toimitusmaksu, ovelta 30 €, mikäli jää. 

Kysy myös show&dinner -paketteja myyntipalvelustamme sales(at)sawohouse.fi

 

Translate »