Diablo on vuonna 1995 perustettu suomalainen metalliyhtye. Yhtye on lähtöisin Kalajoelta, mutta on sittemmin tamperelaistunut. Diablo on julkaissut kuusi albumia, joista Mimic47 ja Silvër Horizon ovat yltäneet Suomen albumilistan ykköspaikalle. Diablo-yhtyeen seitsemäs studioalbumi When All the Rivers Are Silent julkaistaan perjantaina 25. helmikuuta 2022 Sakara Recordsin toimesta. 

Tulevalla albumillaan Diablo suuntaa juurilleen meren äärelle, kitaristiparivaljakko Rainer Nygårdin ja Marko Utriaisen kotimaisemiin Kalajoelle. Levyllä yhtye ruoskii itseään säästelemättä ja todennäköisesti myös kovempaa kuin koskaan ennen. Tarinoissa kynttilä palaa molemmista päistä, mutta taidot eivät riitä käsijarrun vetämiseen. When All the Rivers Are Silent -albumilta on lohkaistu toistaiseksi kaksi singleä, vuonna 2019 ilmestynyt Grace Under Pressure ja viime vuonna julkaistu The Extinctionist. Levyn tekoprosessi onkin ollut poikkeuksellisen pitkä, jopa Diablon mittapuulla.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä näkemään tämä odotettu bändi Sawohouse Undergroundin lavalla 11.3.2022. Liput keikalle ennakkoon TIKETISTÄ

Kokoonpanossa soittavat:
Rainer Nygård – laulu, kitara
Marko ”Kuula” Utriainen – kitara
Aadolf Virtanen – basso
Heikki Malmberg – rummut

Ovet keikalle avataan klo 20.00

Illan avaa Humavoid, suomalainen progressiivinen metalliyhtye Espoosta. Kotisivuillaan yhtye kuvailee musiikkiaan yhdisteeksi äärimetallia, modernia pianismia ja jazz-fuusiota, jossa raskas polyrytminen groove kohtaa rikkaan harmonian. Kokoonpanossa soittavat:

  • Suvimarja Halmetoja – keytar, laulu
  • Niko Kalliojärvi – kitara, laulu
  • Mikki Rousi – basso
  • Heikki Malmberg – rummut

Diablo showtime klo 22.00

Translate »