• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Kuopion oma ”Hilma” ja Blues kuningattareksikin tituleerattu blueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen ei näillä hoodeilla paljon esittelyjä kaipaa. Kansainvälisesti palkittu Lyytinen on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kollegoiden, kuten Sonny LandrethinJennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä lämmitellyt yleisön Tom JonesilleRobert Plantille ja Carlos Santanalle.  

Maailmalla laajalti suosiota saavuttanut Erja Lyytinen on saanut lahjakkuudestaan myös kansainvälistä tunnustusta. Erja valittiin vuonna 2017 ”Vuoden parhaaksi blues-kitaristiksi” European Blues Awards -äänestyksessä ja vuonna 2020 brittiläisen Total Guitar -lehden äänestyksessä maailman tällä hetkellä toiseksi parhaaksi kitaristiksi. Myös yksi alan arvostetuimpia kitaralehtiä Guitar Player on nostanut hänet isosti esiin kesäkuun 2021 julkaisussa.

Erja Lyytinen on esiintynyt Sawohousella jo kaksi kertaa aiemmin. Ensimmäisen korona aallon lockdownin purkauduttua järjestetty akustinen livekeikka Sawohouse Undergroundissa oli äänentoistoltaan ja tunnelmaltaan aivan omaa luokkaansa eikä loppukesästä 2021 Garden liven ulkolavalla koko bändin voimin soittanut Erja jättänyt myöskään yleisöään kylmäksi.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia sekä progressiivisia sävyjä kiinnostavaksi yhdistelmäksi ja kertoo saavansa inspiraatiota sävellystyöhönsä kaikkialta ympäriltään – omasta elämästään ja kokemistaan tunteista, olivat ne sitten suruja tai iloja.

Maaliskuussa 2022 Lyytinen lähtee yhtyeensä kanssa keväiselle konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Kiertueella kuullaan kappaleita vuosien varrelta sekä saadaan maistiaisia kesällä 2022 ilmestyvältä rock/blues-painotteiselta albumilta. Erja Lyytinen esiintyy Sawohouse Undergroundissa 10.6.2022. Liput ennakkoon voit hankkia suoraan Sawohouselta tai TIKETISTÄ

Erja Lyytinen guitar, vocals
Miika Aukio keyboards
Tatu Back bass
Iiro Laitinen drums
Olli Huttunen soundengineer

Tälle keikalle on saatavilla myös Show&Dinner lippuja, jolloin voit yhdistää keikkaelämykseen myös ruokailun ja nauttia esityksestä oman seurueesi kesken sinulle varatussa pöydässä.

Show&Dinner klo 18.00 alkaen. Tiedustelut Show&Dinner paketeista sekä pöytävaraukset ennakkoon sähköpostitse sales(at)sawohouse.fi tai puh 010 3389490

Ovet klo 20.00 , Showtime klo 22.00

Huom. Tätä keikkaa on jouduttu siirtämään useampaan kertaan aiemmille 18.3. ja 3.6. ostetuille päivämäärille jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Pahoittelemme siirrosta mahdollisesti aiheutuneita haittoja. Toivomme,
että uusi päivämäärä sopii teille ja haluamme toivottaa teidät sydämellisesti
tervetulleeksi konserttiin! Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voitte palauttaa liput Tiketin sivustolta löytyvän palauta lippuja -linkin kautta 17.5.2022 mennessä. 

 

 

Translate »