• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Brother Firetriben ja One Desiren kauan odotettu yhteinen Suomen-kiertue pistäytyy myös Kuopiossa Sawohouse Undergroundissa. Huikeana keikkailtana 1.4.22 lavalla on mahdollista nähdä peräti kolme kokoonpanoa!

Tarttuvista kertosäkeistä ja säkenöivästä lavakarismasta tunnetut melodisen hard rockin kotimaiset tähdet Brother Firetribe ja One Desire soittavat illan aikana täysimittaiset keikkasetit. Lavan lämmittelee Porin hard rock -tulokas Rust n’ Rage.

Brother Firetribe on vuonna 2001 Keravalla alkunsa saanut rockyhtye, jonka 2020 ilmestynyt viides albumi ”Feel The Burn” viimeistään nosti bändin suomalaisen AOR:n raskaaseen sarjaan. Yhtyeen on tehtaillut vuosien varrella lukuisia hittejä, kuten ”For Better or For Worse”, ”Heart Full of Fire” ja ”Thunder Rising”.

Pysäyttämätön hittikone One Desire on saanut kahdella albumillaan laajaa huomiota Suomen lisäksi ympäri maailman. André Linmanin yläilmoissa liitävä ääni yhdistettynä Jimmy Westerlundin hunajaisiin kitarasooloihin on yhdistelmä, jota ei vain voi vastustaa. Kappaleista ”Hurt”, ”Apologize” ja ”After You’re Gone” tunnettu yhtye valmistelee parhaillaan uutta musiikkia.

Rust n’ Rage on vuonna 2009 perustettu suomalainen glam metal -yhtye, joka julkaisi esikoisalbuminsa vuonna 2013. Showdown -niminen levy sai arvostelijoilta pääosin myönteisen vastaanoton. Yhtyeen musiikissa on glamin lisäksi kuultavissa vaikutteita muun muassa Judas Priestiltä sekä 1980-luvun vaihteen brittiläisiltä New Wawe of British Heavy Metal -yhtyeiltä.

Ovet tapahtumaan avautuvat klo 20.00.

Esiintymisajat:

klo 20.45 – 21.15 Rust ´n Rage

klo 21.45 – 22.45 One Desire

klo 23.15 – 00.30 Brother Firetribe

Liput ennakkoon TIKETISTÄ tai suoraan Sawohouselta. Lippuja saa myös ovelta ennen keikkaa.

Translate »