• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Universal Musicille levyttävä BESS nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi alkuvuodesta 2022, jolloin hän teki UMK-historiaa biisillään Ram pam pam. Kyseessä on nimittäin kaikkien aikojen ensimmäinen Uuden Musiikin Kilpailun kappale, joka on puhkaissut kultarajan ja keikkunut listakärkenä jo ennen UMK-finaalia! Ram pam pam ei ollut mikään ohimenevä tähdenlento, vaan kuukausia hittilistoja hallinnut anthem, joka suomenkielisyydestään huolimatta löysi uusia kuuntelijoita puolelleen myös maamme rajojen ulkopuolelta. Träkki meni lopulta alle kahdessa kuukaudessa platinaa!

BESS:n läpimurto pop-kentälle tapahtui jo vuonna 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Tempo sekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesääAja sekä Melodia. Tyylikkään tekijän keikoilla bileet ei todellakaan lopu kesken.

Tule mukaan juhlimaan kaupungin kuumimpiin opiskelijabileisiin. Ovet avataan klo 20.00. Showtime klo 24.00

Lippuja tähän tapahtumaan on saatavilla vain rajoitetusti, joten nopeat voittavat hitaat. Liput saat kätevimmin TIKETISTÄ : https://www.tiketti.fi/bess-sawohouse-kuopio-lippuja/81554

Translate »