• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Klamydia on vaasalainen, vuonna 1988 perustettu punk-yhtye, joka on paahtanut tuhansia keikkoja ja myytyjä levyjä on jo reilut 700 000 kappaletta, joista kuusi viimeisintä on edelleen myyntilistojen kärjessä. Yhtyeen historia on pitkä ja monivaiheinen ja bändi on kokenut useita miehistönvaihdoksia, mutta suosio on silti säilynyt vankkana vuosikaudet. Tuotantoon mahtuu paljon humoristisia kappaleita, mutta myös vakavampia teemoja ja yhteiskunnallisesti kantaa ottavia biisejä.

Klamydia tarjoilee Sawohouse Undergroundissa taatusti viihdyttävät Vappuaaton jatkobileet, joita ei kannata jättää välistä.

Ovet auki klo 20.00, showtime klo 22.00

Varmista pääsyliput ennakkoon TIKETISTÄ tai nouda suoraan Sawohouselta.

Ilmaiset keikkakuljetukset Kuopion torilta Sawohouselle lähtevät tällekin keikalle Ykkösmatkojen hulppealla bussikyydillä klo 19.30 ja 20.30

Translate »