• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Toukokuun alussa Sawohouse Undergroundilla vietetään taas Vastus Klubi -iltaa!

Vastus Klubit ovat pörinään, psykedeliaan, doom metaliin ja muuhun marginaalisempaan musiikkiin keskittyneitä tapahtumailtoja. Klubeja järjestetään useilla eri paikkakunnilla ja niillä nähdään niin uusia tulokkaita kuin pidempäänkin kotimaamme musiikkikentällä vaikuttaneita kokoonpanoja.

Seuraa klubin tarjontaa Facebookissa ja Instagramissa @vastusklubi.

Blackgaze -yhtye Einvigi ja matalavireistä alt doom metalia tarjoileva Slowenya julkaisevat uudet pitkäsoittonsa huhtikuun lopulla ja juhlistavat uusia levyjänsä kiertämällä Suomea yhdessä. Bändien yhteiskiertue saapuu myös Kuopioon perjantaina 6. toukokuuta. Paikallisena bändinä lavalle nousee 70-luvun heavya ja 90-luvun stoneria yhdistelevä Thermate.

SLOWENYA on Turussa 2020 keväällä perustettu trio, joka soittaa matalavireistä modernia alt doom metalia, pääasiassa puhtain voimakkaasti kaiutetuin vokaalein. Slowenya julkaisi 2021 helmikuussa debyyttijulkaisunsa, minialbumin ”Somer” (02/2021) sekä syyskuussa 2021 biisiparin ”Exhaler/Be Empowering”. Toinen pitkäsoitto ”Meadow” ilmestyy huhtikuussa 2022.

Rautalankaa ja black metalia blackgazeksi yhdistelevä turkulainen Einvigi julkaisee perjantaina 22. huhtikuuta toisen kokopitkän albuminsa Yö kulje kanssani.

Kaaoszine tarjoaa sivustollaan levyn ennakkoon kuunneltavaksi jo nyt. Mukana yhtyeen laulaja-kitaristi Petteri Granbergin kappalekohtaiset kommentit levyn sisällöstä.

https://kaaoszine.fi/post-rockin-ja-black-metalin…/

Translate »