• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Olemme mukana Street Kuopio -tapahtumassa 27.-28.5.2022

 StreetKuopio-nimeä kantava oheistapahtuma tuo Kuopion kävelykadulle monipuolisen katuruokakattauksen ympäri Suomea. Samassa yhteydessä järjestetään aiempien vuosien tapaan Kuopion kesäkauden avajaiset, joka tuo kaupungin keskustaan monipuolista ohjelmaa. Luvassa on siis yksi keskustan vilkkaimmista viikonlopuista.

Viikonlopuksi keskustan torin viereiselle kävelykadulle saapuu katuruokakauppiaita Kuopiosta sekä ympäri Suomen. Kaksipäiväinen katuruokatapahtuma StreetKuopio järjestetään nyt viidettä kertaa ja sen tarkoituksena on saada kävijöitä tutustumaan monipuoliseen katuruokakulttuuriin ja herkuttelemaan pienillä persoonallisilla annoksilla niin kadulla kuin tapahtumassa mukana olevissa Kuopion kivijalkaravintoloissakin. Tapahtuman jujuna ovat persoonalliset myyntikojut ja ruoka-annoksien monipuolisuus ja kunkin yrityksen oma erikoisuutensa tarjottavien ruokien osalta.  Luvassa on takuulla monipuolinen kirjo herkkuja niin vatsalle kuin silmällekin. (http://maccoymarketing.com/street-kuopio/)

Sawohousen ravintola Sabor House Kitchen & Bar parkkeeraa Veljmies -patsaan viereen aidon Lontoonbussin, josta löytyvät tilat ruokailulle niin bussin sisältä, kuin ulkopuoleltakin. Tarjolla on lupsakkaa palvelua, ihania katuruokaherkkuja ja virkistäviä juomia. Tervetuloa herkuttelemaan !

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Facebook -tapahtumasivuilta: https://www.facebook.com/streetkuopio

Translate »