• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Bad Apples on Etelä-Suomalainen tribuuttibändi joka on esittänyt Guns ´n Roses hittejä vuodesta 2016 alkaen ympäri Suomen niin pienissä kuin suurissakin tapahtumissa. Bändin energinen lavashow ei jätä kylmäksi joten ei muuta kuin Bandana-huivi taskuun ja rokkaamaan!

Bad Apples is a Guns N’ Roses tributeband from southern Finland. The band has served the hits of Guns N’ Roses since 2016. Bad Apples has been throwing gigs all around Finland in the small events such as the larger ones. Live shows are energetic and you can feel the chill Vibe in the atmosphere.
If you listen carefully you might hear the lovely Sound of the legendary Cowbell. Put your Bandanas on the pack pockets and Rock with us!

Lämmittelijänä melodista hard rockia 80-luvun hengessä soittava Bad Baron. Bad baron julkaisee debyyttialbuminsa Ace Of Hearts” 26. elokuuta joten Sawohouse Undergroundissa on luvassa  vähintäänkin huikea Album release party

Bad Baron is a melodic rock band hailing from Finland, featuring 2020 Voice of Finland contestant Lauri Huovinen on vocals, along with Tommy Widdow on guitar, Sammy South on drums, and British keyboardist Alex Kron bringing those all-important synths. The EP will be available on all major streaming platforms on March 25th.

Showtime:

Bad Baron klo 20.30 , Bad Apples Plays Guns ´n Roses klo 22.00

Liput ennakkoon Tiketistä ja ovelta 10 €

Translate »