• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Sawohouse Garden Live klo 19.00 – 21.00
Jani Wickholm
Idols TV-formaatin ensimmäiseltä tuotantokaudelta 2003 suureen tietoisuuteen ponnahtanut muusikko keikkailee edelleen niin trubaduurina kuin orkesterinsa kanssa. Wickholmin debyyttialbumi Kaikki muuttuu oli ilmestyessään syksyllä 2004 Top 40 -listalla 19 viikkoa, joista kaksi listaykkösenä. Wickholmin toinen albumi Alumiinitähdet pysyi listalla viisi viikkoa. Yhteensä Wickholm on julkaissut seitsemän albumia ja yhden kokoelman. Jani keikkailee edelleen niin trubaduurina kuin orkesterinsa kanssa. Garden Live keikalla Jani esiintyy trubaduurina elokuun tunnelmallisessa illassa.

Ilta bileet siirtyvät auringon laskiessa Sawohouse Undergroundiin jossa neljän huippu DJ: kanssa yleisö pääsee joraamaan oikein kunnolla.

Lauri Larren G Lappalainen on toiminut promoottorina ja deejiinä reilut 25 vuotta, soittokeikkoja Suomessa ja mm New York kaksi kertaa sekä usean hiphop artistin warm-up DJ roolissa mm 50cent, The Game, Young Buck. Musiikki tyyli on sulava sekoitus rytmi musiikkia soulista hiphopin kautta houseen

Mikko “Mickey D” Turusen ura alkoi Kuopiossa, Pepsi Dancessa. Vuonna -93 hän osallistui Dj SM (Showmaster) skabaan sijoittuen kolmanneksi, jota seurasi Radio Mafia -kiertue ja keikkamäärien tuplaantuminen (93-94). 1994-1996 hän toimi DJ:na Domino ketjun laajentuessa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Kajaanissa sekä vastasi Radio Kajanuksen perjantai-illan livelähetys Party Time ohjelmistosta ja juonnoista. Rakkaus konemusaan vei miehen mukanaan UG-klubien (Nylon, Lepakko) soittajaksi, Suomen kovimpien UG-jukkien joukkoon jonka jälkeen hän on ollut soittamassa lukuisissa klubeissa ja tapahtumissa ympäri Suomen. Oman yrityksensä kautta Mickey D on viime vuosina toiminut mm. karaokeisäntänä, juontajana ja ollut resident paikoissa osin tekniikkavastaavana hoitaen eri tapahtumien tuotantoa.

DJ Stede is one of the founding members of Helsinki´s house & techno scene. He has been running clubs and events as a DJ and promoter almost all of his life. Such as IHANA, Viima, Viihde and Ange du Demon etc. and now he runs also radioshow STEREO at Doubleclap radio. DJ Stede embraces fine sounds which are the main key in his sets. His sounds and beats have always filled the dance floors and made the disco ball to spin.

https://www.facebook.com/deejiistede

https://doubleclap.dance/program/stereo-by-dj-stede/

Milla Lehto on suomalainen DJ, joka aloitti DJ-toiminnan vuonna 2000 ja alkoi emännöidä omaa klubia vuonna 2002 Hän toimii resident dj:nä Pussy Club– ja Moist-klubeilla, ja hän kuuluu Break That House -yhteisöön. Milla Lehto omistaa BASS GAME -klubikonseptin, joka on noussut vuosien saatossa yhdeksi Suomen tunnetuimmista elektronisen musiikin tapahtumajärjestäjistä. Lehto soittaa pääasiassa teknoa ja housea. Vuodesta 2012 alkaen hän on soittanut myös psytrancea C.A.T.-aliaksella. Hän on esiintynyt merkittävimmillä suomalaisilla klubeilla ja jonkin verran myös ulkomailla.

https://millalehto.com/

Aikataulut:

Garden Live: Jani Wickholm
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime 19:00

Sawohouse Underground: Mikko ”Mickey D” Turunen, Lauri ”Larren G” Lappalainen, DJ Stede, Milla Lehto

Ovet auki klo 19.00, Showtime klo 21.00 – 04.00
Ennakkoliput TIKETISTÄ
Voit ostaa ennakkoon lipun pelkästään Garden live -keikalle tai koko illaksi.

Liput koko illaksi ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Translate »