Stratovarius Sawohouse Undergroundissa torstaina 24.11.2022.
Stratovarius on suomalainen power metal -yhtye, joka on perustettu vuonna 1984. Stratovarius on myynyt maailmanlaajuisesti äänitteitään noin 2,5 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä yhden Suomen menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen nimi on yhteensulautuma Fender Stratocaster -kitarasta ja Stradivarius-viulusta.

Jäsenet:
Timo Kotipelto, laulu 1994–
Jens Johansson, koskettimet 1995–
Lauri Porra, basso 2005–
Matias Kupiainen, kitara 2008–
Rolf Pilve, rummut 2012–

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Hunting High and Low”, ”Black Diamond”, ”The Kiss of Judas”, ”Unbreakable”, ”S.O.S”, ”Destiny”, ”Visions”, ”Father Time” ja ”Eagleheart”.

Stratovarius on aloittanut tuoretta Survive-albumiaan promotoivan kotimaankiertueen upeasti ja bändi on myös itse kuvannut uusimman teoksen olevan parhaaksi levykseen pariinkymmeneen vuoteen, ja puheet on tältä osin on myös keikoilla lunastettu, jos on uskominen aiheesta kirjoitettuja keikka-arviointeja ( mm. Inferno)

Keikan lämmittelijänä toimii jo aiemminkin Sawohouse Undergroundin lavalla esiintynyt ja tuolloin huikean shown vetänyt Silver Bullet. Tämä melodista metallia esittävä bändi on ansaitusti yksi viime vuosien kiinnostavimpia kotimaisia nimiä (Chaoszine ) – joten keikalle kannattaa ehdottomasti tulla hyvissä ajoin !

Illassa mukana DJ Ismo!

Liput: 30€/35€
Ovet: 20.00
Showtime: SILVER BULLET klo 21.00, STRATOVARIUS klo 22.00

Liput ennakkoon TIKETISTÄ

Translate »