• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Maaliskuussa 2014 yhtye ilmoitti, että pitkään keikoilla mukana ollut Miitri Aaltonen on otettu yhtyeeseen tasavertaiseksi jäseneksi.

Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia.

Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti muun muassa festareilla ja kiertueilla. Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.

Kotiteollisuus on:

Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu

Kaikkeus:

Kaikkeus poimii metallista tunnetut raskaat saundit ja puukottaa sillä suomenkielistä rockmusiikkia. Kuopiossa vuonna 2015 perustettu trio on julkaissut useita sinkkuja sekä EP:n musiikkivideoiden kera. Yhtye on saanut vuonna 2022 valmiiksi pitkäsoiton, jonka julkaisupäivämäärä on vielä tuntematon.

Kaikkeus on:

Mikko ”Maasu” Matilainen – kitara, laulu
Henri Hänninen – basso
Miika Kinnunen – rummut

Illassa mukana DJ Ismo!

Ovet: 19.00
Showtime: 20.30 – Kaikkeus
Showtime: 22.00 – Kotiteollisuus

Ravintola Sabor House Kitchen & Bar hoitaa illan herkullisimma etkot notkuvan ROCK -illallisen merkeissä klo 16.00. Tule vetämään kupu täyteen herkkuja niin jaksat tampata keikalla !

Translate »