• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Mariska on laulaja, sanoittaja ja säveltäjä joka on julkaissut 6 albumia omalla nimellään sekä kaksi albumia Mariska & Pahat Sudet -yhtyeen kanssa. Mariska on sanoittanut tukun hittikappaleita myös muille artisteille.

Nelosen Vain elämää -ohjelman 11. kaudella vuonna 2020 mukana ollut monilahjakas artisti on luonut alkuvuoden aikana uutta musiikkia myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa albumiaan varten. Esimakua tulevasta levystä on saatiin viime vuonna ilmestyneellä singlellä Terveisin Doris, joka nousi radiohitiksi ja striimasi kultaa. Mariskan single Piste julkaistiin 25.2. Piste on italoiskelmän innoittama ja sinfoniaorkesterin siivittämä rakkauslaulu, joka kertoo siitä kuinka valinnan tekeminen voi olla vaikeaa.

Mariskaa kuultiin jo viime kesänä Sawohouse Garden Livessä uuden yhtyeensä kanssa. Nyt Mariska on mahdollista nähdä uudelleen Sawohouse Underground klubilla, jossa meininki on varmasti erittäin kova!

Kokoonpano on Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Ovet: 20.00
Showtime: 22.00

Liput ennakkoon TIKETISTÄ

Translate »