Pikkujoulukauden taatusti yksi menevimmistä keikkailloista on tiedossa, kun supersuosittu Portion Boys saapuu Sawohouse Undergroundiin viihdyttämään keikkakansaa.

Portion Boysin tarina alkoi vuonna 2009, kun parikymppiset kaverukset Mikael ForsbyRaimo Paavola ja tämän pikkuveli Jyrki Paavola päättivät perustaa bändin. ”Pääjuttu on ollut aina, että pidetään hauskaa eikä hirveästi ressailla”, Mikael on kertonut. Yhtyeen ensimmäinen kappale oli Pelimiehen Paratiisi, joka julkaistiin vuonna 2010.

Bändin loistavan humoristiset sanoitukset ja musiikin rytmikäs poljenta saa tanssijalat liikkeelle ja hymyn huulille. Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 40 miljoonaa. Poikkeuksellisen saavutuksesta tekee se, että yhtye on julkaissut musiikkinsa alusta asti omakustanteisesti, ilman isoja tukiverkostoja.

Portion Boysin isoimpiin hitteihin kuuluvat mm. Karjala Takas, Mieleni Pahotin, Sierralla Nevadaan ja Spotifyn top10:een nopeasti vuonna 2021 noussut Kyläbaari. Portion Boys on julkaissut useita kymmeniä sinkkuja. Yhdeksi suurimmista hiteistä nousi kesällä 2021 julkaistu Vauhti kiihtyy (feat. Matti ja Teppo), jossa dance-yhtye versioi legendaaristen turkulaisveljesten kasarihittiä. Kappaleesta tuli hellekesän 2021 jättihitti Suomessa.

Tämä show ei taatusti jätä juhlakansaa kylmäksi. Tule sinäkin ota kaveri mukaan, anna vauhdin kiihtyä ja nauti elämästä 🙂

Illassa mukana DJ Ismo!

Ovet: 20.00
Showtime: 22.00

Ennakkoliput TIKETISTÄ 25€+ toimitusmaksu, ovelta 30€ , mikäli jää myytävää

Translate »