Vesterinen Yhtyeineen julkaisee ensi keväänä 10. maaliskuuta uransa kahdeksannen albumin ja lähtee uuden levyn myötä laajalle levynjulkaisukiertueelle. Yhteensä 17 paikkakuntaa kattava Hetken ikuinen -kiertue on kymmenhenkisen yhtyeen uran suurin ja kaunein. Konsertit ovat parituntisia elämyksiä uuden levyn musiikkia, intiimejä erikoisuuksia sekä tietenkin vanhoja suosikkeja.

Antti Lehtisen (Scandinavian Music Group, Ultra Bra) tuottama Hetken ikuinen -albumi on paluu vanhan liiton bänditouhuun, jossa soitto ja soittajat ovat keskipisteessä. Viime aikoina yhteisöämme koettelevista kovista ajoista johtuen levylle on valikoitunut tavallista vakavampia ja kantaaottavampia kappaleita, mutta niihinkin yhtye on tuonut pisaroita mustasta huumoristaan, eikä rakkauslaulujakaan ole unohdettu.

”Jälleen kerran tuntuu siltä, että ollaan tekemässä tähän astisen uramme parasta levyä. Ja miksei oltais kun yhtyeen kesken yhä vain syvenevä ystävyys, kunnioitus ja musiikin tekemisen riemu vain kasvaa. Ja se näkyy ja kuuluu keikoilla, sitä tunnetta ei pysty purkittamaan muualle kuin sieluunsa, hetkestä tulee ikuinen”, Tero Vesterinen kommentoi tulevaa levyä ja kiertuetta.

Vesterinen yhtyeineen esiintyy Sawohouse Undergroundissa 24.3.23

Ovet avautuvat klo 20.00, showtime klo 22.00

Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle. Tapahtuma on loppuunmyyty.

Liput ennakkoon TIKETTI.fi 39,90 € (sisältää palvelumaksun)

Kokoonpano:
Tero Vesterinen – Laulu
Mikko Enqvist – Kitara
Petri Kivimäki – Kitara
Teemu Jokinen – Rummut
Jepa Lambert – Taustalaulu
Heini Ikonen – Taustalaulu
Leo Kylätasku – Puhaltimet
Markus Piha – Basso
Iikka Kotaja – Koskettimet
Janne Riionheimo – Koskettimet

Translate »