• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Göteborgista kantautuvan melodisen death metallin kanta-isiin kuuluva Soilwork palaa Suomeen peräti viidelle keikalle yhteiskiertueella kanadalaisen death metal -jyrän Kataklysmin kanssa. Rundi starttaa Helsingin Tavastialta 4. huhtikuuta, josta tie vie seuraavina päivinä Jyväskylän Lutakkoon, Kuopion Sawohouseen, Joensuun Kerubiin sekä Lahteen Möysän Musaklubille.

Vuonna 1995 perustetun Soilworkin tuorein julkaisu on juuri ilmestynyt ”Övergivenheten”. Albumilla on pitkän uran tehneelle yhtyeelle erityinen merkitys, sillä kyseinen levy jäi syksyllä yllättäen menehtyneen kitaristin David Anderssonin viimeiseksi tuotokseksi.

Ruotsalaisten kanssa kiertuetta tähdittää kanadalainen pitkän linjan death metal -orkesteri Kataklysm. Montrealissa jo 90-luvun alussa alkunsa saanut yhtye on koko uransa luottanut äärimmäisen death metallin voimaan. Kataklysmin viimeisin albumi on tymäkkä ”Unconquered”.

Soilwork -kiertueen avausbändi Wilderun on joutunut jättäytymään pois kiertueelta henkilökohtaisista syistä ja korvaavana esiintyjänä lavalle nousee Horizon Ignited, 2017 perustettu Kouvolasta lähtöisin oleva melodista death metalia soittava bändi, joka solmi hiljattain levytyssopimuksen Nuclear Blast -levy-yhtiön kanssa ja on julkaisemassa toista albumiaan Towards the Dying Lands 1. heinäkuuta.

Luvassa siis varsin kansainvälinen ja Kuopiossa harvoin nähty kombo erittäinkin kiinnostavaa kuunneltavaa raskaamman musiikin ystäville.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00,

19:00 – 19.45 Horizon Ignited

20.00 – 21:15 Kataklysm

21.45 – 23.00 Soilwork

Ennakkoliput TIKETISTÄ alkaen 32€

TUSKALIVE: SOILWORK AND KATAKLYSM TO FINLAND ON A CO-HEADLINE TOUR 4.-8.4.2023

Soilwork, one of the founding fathers of the type of melodic metal coming from Göteborg area in Sweden, are heading back to Finland for a 5 show stretch on a co-headlining tour with Canadian death metal masters Kataklysm. The shows will start at Tavastia in Helsinki on April 4th and the following days the tour will be at Lutakko in Jyväskylä, Sawohouse in Kuopio, Kerubi in Joensuu and Möysän Musaklubi in Lahti.

Soilwork’s latest album is the newly released ”Övergivenheten” which holds a special place for the band whose illustrious career spans over 4 different decades. ”Övergivenheten” is the final work of guitarist Davin Andersson who passed away suddenly this fall.

Co-headlining the tour is the Canadian death metal motor Kataklysm whose latest body of work is the hard-hitting ”Unconquered” album. Founded in Montreal in the early nineties, Kataklysm has relied on extreme death metal throughout their entire career.

Opening the tour will be Horizon Ignited.

TuskaLive and Grey Beard present:

Soilwork, Kataklysm, Horizon Ignited
6.4.2023 Sawohouse, Kuopio
Tickets from 32,00€ | Tiketti

Tickets on sale now. Age limit is 18 years.

ADDITIONAL INFORMATION:
https://www.soilwork.org/
https://www.kataklysm.ca/
https://linktr.ee/horizonignited
https://www.greybeard.fi/
https://www.tuska.fi/tuskalive/

Translate »