Vihdoin! ♥️

Kuopio Designmarket hurraa kotimaisille muotoilualan yrityksille ja nostaa niitä esille tapahtumissaan!

Ihastuttava jouluinen suomalaisen muotoilun tapahtuma pääsee taas valloilleen, kun Kuopio Designmarket järjestetään lauantaina 3.12 ja sunnuntaina 4.12.22!
Ovet ovat molempina päivinä auki kävijöille klo 11-16!

Uutena paikkana toimii tunnelmallinen tapahtumapaikka Sawohouse Underground, Tarhakuja 1. Voit saapua paikalle nauttimaan vaikka koko päiväksi. Pääset kohtaamaan itse yrittäjiä tuotteiden takana, hankkimaan vastuullisia joululahjoja ja osallistumaan itse myös tekemällä! Paikanpäällä voit nauttia meidän oman KDM-drinkin tai herkullisen buffet-lounaan ravintolan puolella.

Ravintola Sabor House Kitchen & Bar on kattanut tapahtumakävijöille runsaan tapas-henkisen brunssin joka sisältää lajitelman maistuvia tapas alkupaloja, pääruokavaihtoehtoina liha, kala tai kasvisvaihtoehdon sekä makean jälkiruoan. Brunssin hinta on 25€ ja on tarjolla klo 12.00 – 15.00. Etukäteisvaraukset suositeltavia ja niitä voi tehdä puhelimitse 010 3389490, ruokailemaan on mahdollista tulla myös ilman ennakkovarausta.

Varaa tämä viikonloppu kalenteriisi ja tule ystävän kanssa nauttimaan ihanasta joulun tunnelmasta sekä tekemään uniikkeja löytöjä pukinkonttiin tai itselle. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja tapahtuman Facebook -sivuilta :

https://www.facebook.com/kuopiodesignmarket/

#kuopiodesignmarket

Translate »