Mediatiedote: Julkaisuvapaa

Sawohouse laajentaa toimintaa myös Kuopion keskustaan ja käynnistää Maxim ohjelmaravintolan toiminnan uudella konseptilla. Tavoitteenamme on kasvaa, lisätä toimintamme monipuolisuutta ja tarjota kulttuurinnälkäisille  kuopiolaisille monipuolisia elämyksiä ja tapahtumia. Maximin näyttämö ja nouseva katsomo mahdollistavat erinomaiset puitteet tuoda Sawohousen ohjelmapalvelutarjontaan ihan uudenlaisia viihteellisiä iltoja. Luvassa on konsertteja, show and Dinner – iltoja niin musiikkia, teatteria kuin stand-upia.

Upeat tilat mahdollistavat monenlaista muutakin toimintaa: sali ja aula toimivat helposti erilaisten kokousten, yleisötapahtumien-, yritys- ja yksityistilaisuustilaisuuksien- ja juhlien järjestämisen. Sawohousen keittiö toimittaa kokous- ja edustustarjoilut jatkossa Sawohousen lisäksi myös Maximin tiloihin. Ohjelmaravintola Maximin tilat soveltuvat jopa 300 henkilön illallisten järjestämiseen.

Helmikuun aikana Maximin asiakastilat  remontoidaan ja uusitun ilmeen avulla Maximista tulee entistä viihtyisämpi ja tunnelmallisempi. Uudistunut Maxim ohjelmaravintola avautuu helmi-maaliskuun aikana. Uudistutuminen näkyy myös Maximin aukioloajoissa ja ravintolapalveluissa. Ravintola on auki jatkossa myös muina kuin tapahtumailtoina.

Haluamme luoda rennon ja helposti lähestyttävän tilan, jonne on katutasolta helppo tulla ja poiketa kahville tai lasilliselle. Tarjolle tulee myös pientä bistrotyyppistä syötävää. Ohjelmatoimintaa ja konsepteja täydennetään tulevan vuoden aikana. Ajatuksena on rakentaa rento ja viihtyisä ohjelmaravintola jonne voi tulla sellaisena kuin on, syödä ja juoda edullisesti, mutta laadukkaasti ja pystyä samalla nauttimaan hyvästä musiikista tai muusta ohjelmasta.

Hienoa, että Maximin toiminta jatkuu taas. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessa stand up -iltojen järjestämisen Kuopiossa läpi vuoden ja on upeaa, että näin hyvä tila saadaan myös viihdekulttuurin käyttöön jatkossakin. Sovimme uuden omistajan kanssa, että Maxim tulee jo viime vuonna sovitun alkuperäisen suunnitelman mukaan yhdeksi Kuopion Komediafestivaalin esiintymispaikoista kesäkuussa.

Juha Jylhäsalmi
Festivaalijohtaja | Kuopion Komediafestivaali
Festival Director | Kuopio Comedy Festival


Median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:  
Juha.miettinen@sawohouse.fi , 0445997731
Minna.sairberg@sawohouse.fi , 0103389495

Translate »