• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Viime vuonna bändin 10-vuotista taivalta viettänyt kuopiolainen melodista heavy metalia soittava Lazy Bonez esiintyy odotetulla keikalla Sawohouse Undergroundissa.

LAZY BONEZ (est. 2012) is a colorful mixture of artists from Finland, that plays melodic heavy metal of their own. LAZY BONEZ really knows what “heavy” and “metal” is about. As proof of it there are three albums released so far and of course bucketful of gigs done both in Finland and abroad.

Tommi Salmela (vocals)

Markku Mähönen (guitar)

Mikko Niiranen (guitar)

Heikki Polvinen (keyboards)

Janne Tolsa (keyboards

Jaakko Kauppinen (bass)

Topi Kosonen (drums)

Bändin kotisivut: Band – Lazy Bonez

Esimakua bändin tulevalta albumilta antaa viime vuonna julkaistu upea musiikkivideo ja digisingle “Shield of Pride”.

 LAZY BONEZ – SHIELD OF PRIDE – YouTube

Lavan lämmittelee Granite Heart

Granite Heart on vuonna 2016 perustettu viisihenkinen rock-kokoonpano Varpaisjärveltä Pohjois-Savosta. Bändi soittaa southern -vaikutteista perinteistä hard rockia ja on kuluvan vuoden aikana työstänyt esikois-EP:tään, joka tullaan julkaisemaan kesän 2022 aikana. Bändi on keikkaillut aktiivisesti alkujaan covereiden tiimoilta ja myöhemmin omaa musiikkiaan soittaen ja esiintynyt mm. Kuopiorockissa vuonna 2021 voitettuaan Kuopiorockin bändikilpailun sekä lämmitellyt Pelle Miljoonaa. Keikkasetti koostuukin siis nykyään pääosin omasta tuotannosta joiden lisäksi settiin kuuluu muutama tarkoin valikoitu coverkappale.

Ovet klo 19:00
Showtime 20:30 Granite Heart, 22.00 Lazy Bonez

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Translate »