• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Laulaja-lauluntekijä Mariskan jo kaksikymmentä vuotta kestänyt ura suomalaisen populaarimusiikin parissa on ollut menestyksekäs. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Kukkurukuu, Liekki, Minä liityin sinuun ja Terveisin, Doris. Monipuolinen Mariska on myös julkaissut runoteoksia, toiminut kääntäjänä ja ansioitunut useiden muiden artistien megahittien sanoittajana. Mariska on julkaissut 7 albumia omalla nimellään sekä kaksi albumia Mariska & Pahat Sudet -yhtyeen kanssa. Vuonna 2022 Mariska palkittiin Reino Helismaa -palkinnolla.

Mariska keikkailee tasaisesti oman kokoonpanon kanssa. Mariskan yhtyeessä soittavat biisintekijänäkin toimiva Jouni Aslak (kitara), Antti Kokkola (kitara, viulu, koskettimet), Harri Rantanen (basso) ja Juha Räsänen (rummut).

Sawohouse on laajentanut toimintaansa myös Kuopion keskustaan ja käynnistänyt Maxim ohjelmaravintolan toiminnan uudella konseptilla.

Mariska tulee keikalle uudistuneeseen Ohjelmaravintola Maximiin Vappuaattona 30.4.23. Maximin vappuaattoon kuuluu luonnollisesti hyvän musiikin lisäksi herkullinen Vappubrunssi. Maxim on avoinna vappuaattona klo 11.00 alkaen.

Ovet salin puolelle avautuvat klo 19.00, Showtime klo 20.00

Ennakkoliput 25€ (+ pm) Tiketti.fi , liput ovelta 30 €

Translate »