Pääsiäisen kiinnostavin menovinkki tulee tässä: Maustetytöt ovat aloittaneet uuden kolmannen albuminsa julkaisun myötä Suomen kiertueen, joka suuntautuu myös Savoon ja Kuopion Undergroundiin Pääsiäissunnuntaina 9.4.23. Aki Kaurismäen uudessa elokuvassa esiintyvä ja Vladislav Delaynakin tunnetun Sasu Ripatin tuottama uusi albumi ”Maailman onnellisin kansa” kappaleet ovat Anna ja Kaisa Karjalaisen käsialaa ja sen on sanottu olevan yhtyeen tuotannollisesti toistaiseksi mahtipontisin ja albumi on myynyt jo ennakkoon hyvin.

Maustetytöt on suomalainen yhtye, jonka jäsenet ovat siskokset kitaristi Anna Karjalainen ja kosketinsoittaja Kaisa Karjalainen. Yhtyeen esikoissingle Tein kai lottorivini väärin ilmestyi helmikuussa 2019 ja hitiksi noussut esikoisalbumi Kaikki tiet vievät Peltolaan saman vuoden lokakuussa.

Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetytöt on suomalaisen popin omintakeinen suunnannäyttäjä. Tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, jossa on kaikille joitain tuttua. Maustetyttöjen loppuunmyydyt keikat, kultalevyt ja Emmat ovat vakiinnuttaneet yhtyeen aseman yhdeksi Suomen suosituimmista.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00
Liput ennakkoon 25 € + vm
Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Translate »