Sawohouse on laajentanut toimintaansa myös Kuopion keskustaan ja käynnistänyt Maxim ohjelmaravintolan toiminnan uudella konseptilla. Uudistunut Ohjelmaravintola Maxim avaa ovensa 29.3.2023. Maxim on jatkossa avoinna myös muulloin kuin keikka- ja tapahtumailtoina. Maximin Cafe-Bistro palvelee maanantaista lauantaihin klo 11.00 – 22.30. Tarjolla on kahviotuotteita, juomaa sekä bistro -tyyppistä syötävää ja arkisin myös keittolounasta. Baarin juomavalikoima on kattava ja myynnissä on mm. erinomaisia pienpanimo-oluita, laadukkaita viinejä sekä alkoholittomia virvokkeita.

Maximin ohjelmistoa rakennetaan parhaillaan ja toiminta tulee jatkumaan entiseen tapaan runsaan ja monipuolisen musiikki- ja kulttuuritarjonnan merkeissä. Esitykset painottuvat viikonloppuihin ja showtime on pääsääntöisesti klo 19.00-20.00. Jatkossa keikkoja ja tapahtumia tulee olemaan myös arki-iltoina ja ohjelmistoon tulee myös ilmaistapahtumia.

Maximin tulevaa ohjelmistoa:

31.3.2023 Kuningasidea showtime klo 20.30

8.4.2023 Antti Ketonen showtime klo 20.30

29.4.2023 Speden Naisen Logiikka showtime klo 20.00

30.4.2023 Mariska showtime klo 20.00

Tulevat tapahtumat löytyvät myös pian avautuvilta nettisivuiltamme www.maximkuopio.fi ja liput tapahtumiin saat ostettua kätevästi joko suoraan toimipisteiltämme Maximista, Sawohouselta tai Tiketti.fi verkkokaupasta. Ohjelmistoa täydennetään kevään mittaan kokoajan ja tuoreimmat tiedot saat myös seuraamalla somekanaviamme: Instagramia, Facebookia sekä TikTokia @maximkuopio

Translate »