• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Metalliyhtye Poisonblack viettää tänä vuonna debyyttialbuminsa ”Escapexstacyn” 20-vuotisjuhlia tekemällä lyhyen paluun keikkalavoille. Syyskuulle aiemmin julkistetut kuusi keikkaa myytiin loppuun nopeasti, joten yhtye lisää suuren kysynnän myötä kiertueeseen viisi lisäkeikkaa. Kiertueen jatko-osa alkaa keskiviikkona 25. lokakuuta Kuopion Sawohouse Undergroundista, josta matka jatkuu Tampereen Tullikamarin kautta Lahteen Möysän Musaklubille ja Turun Teatroon. Juhlakiertueen viimeinen keikka koetaan Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 2. marraskuuta. Lauluvastuun keikoilla jakaa Ville Laihiala ja debyyttialbumilla laulanut JP Leppäluoto. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 17. huhtikuuta keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.

Ville Laihiala kommentoi: ”Todella positiivisesti yllättyneitä ollaan siitä, kuinka hyvin porukka on lippuja keikoille hankkinu ja ottanut osaa tähän meidän aikamatkaan. Tämän johdosta lisätään muutama veto lisää jotta mahdollisimman moni voi ottaa tapahtumiin osaa. Iso kiitos kaikille tästä ja nähdään keikoilla.”

Keikoilla kuullaan ”Escapexstacy”-albumi kokonaisuudessaan sekä kattava otos kappaleita yhtyeen koko uran ajalta. Ville Laihialan ja JP Leppäluodon lisäksi kokoonpanossa soittavat Antti Leiviskä ja Janne Markus (kitarat), Marco Sneck (koskettimet), Antti Remes (basso) ja Tarmo Kanerva (rummut).

POISONBLACK feat. JP Leppäluoto

”Escapexstacy 20th Anniversary”

Pe 22.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)

La 23.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)

To 28.09. JYVÄSKYLÄ Lutakko (loppuunmyyty)

Pe 29.09. TAMPERE Olympia (loppuunmyyty)

La 30.09. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)

Su 01.10. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)

Ke 25.10. KUOPIO Sawohouse Underground

To 26.10. TAMPERE Tullikamari

Pe 27.10. LAHTI Möysän Musaklubi

La 28.10. TURKU Teatro

To 02.11. HELSINKI Tavastia

Poisonblack Sawohouse Undergroundissa 25.10.23

Liput OVAT MYYNNISSÄ Tiketti.fi . Lippujen hinnat alk. 25€ (sis. palvelumaksun), Liput ovelta 28€, mikäli jää. Ole nopea, tämä keikka tullaan myymään loppuun!

Ovet: 19.00, Showtime: 21.00

Translate »