• Tarhakuja 1 Kuopio Kuopio 70780 Finland
  • +358 10 338 9490

Black Devils Feat. Janne Louhivuori Hurriganes Show Garden Live lavalle!

Joutsenolaista Black Devilsiä kutsutaan yleisesti Suomen parhaaksi Hurriganes-tribuuttibändiksi. Rumpali-laulaja J-P Kakkolan lisäksi yhtyeessä soittavat Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Nykyään Black Devils keikkailee yhdessä Hurriganesin kitaristina vuosina 1981-1983 ja 1988 toimineen Janne Louhivuoren kanssa. Livekeikoilla Black Devils feat. Janne Louhivuori esittää parhaat Ganes-hitit ja livesuosikit, yllätyksiä unohtamatta. Emsalö Music julkaisee maaliskuussa 2023 Black Devils & Janne Louhivuori -livealbumin ”On The Rocks Live”.

Black Devils on keikkaillut jo yli 25 vuoden ajan ja tehnyt aiemmin yhteistyötä mm. Ile Kallion, Remun ja Hurriganesin Roadrunner -albumin tuottaneen Richard ”Mr X” Stanleyn kanssa. Vuonna 1971 Hurriganesin nimeksi oli kuuleman mukaan ehdolla juurikin Black Devils, mutta lopulta Remulle tuli mieleen Johnny and the Hurricanes, ja loppu on historiaa.

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:30

Ennakkoliput TIKETTI.fi , Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Translate »