Laulaja-lauluntekijä Kanerva on omaääninen ja kehuttu nimi kotimaisella musiikkikentällä. Kanerva kirjoittaa lauluja yllättävistä kuvakulmista, tekee pienestä suurta ja kuvaa tarkasti ihmiselämän ristiriitoja.

Radiosoittoa ovat saaneet runsaasti mm. kappaleet ”Fitbit”, ”Kuinka aika pysäytetään” sekä ”Joutomaat”. Musiikkiinsa Kanerva ammentaa tyyliinsä inspiraatiota monista laareista, saundin lainatessa 80-luvun kitararockista nykypoppiin.

Kanerva on livenä vahvaääninen ja voimakas esiintyjä, jonka yhtyeessä vaikuttavat muusikot Thomas Rönnholm ja Hannu Pikkarainen ovat tuttuja esim. Saimaan, Samuli Putron, Laura Närhen ja Loirin taustajoukoista. Garden Livessä Kanerva esiintyy duona säestäen itseään kitaralla yhdessä lyömäsoittaja Thomas Rönnholmin kanssa.

Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Suurelle yleisölle Jarkko Martikainen tuli tutuksi YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. YUP julkaisi yhteensä 11 albumia. Vuosina 1987 – 2008 toimineen yhtyeen aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. YUP-hiteiksi voidaan lukea muun muassa Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma.

2004 alkaneen soolouran (ja etenkin 2006 ilmestyneen Rakkaus –albumin) myötä määritelmät ovat laajentuneet, tekemisiin on tullut mukaan myös pohdiskelevampia sävyjä,

Jarkko Martikainen teki loistavan klubikeikan Sawohouse Undergroundissa edellisen kerran toukokuussa 2021 , nyt tätä upeaa artistia kuullaan Sawohouse Garden Liven tunnelmallisella ulkolavalla tummuvassa kesäyössä.

Garden Live 20.8.2022

Ovet klo: 16.00

Kanerva Duo klo: 19.00 – 20.00

Jarkko Martikainen 20.30-22.00

https://www.tiketti.fi/jarkko-martikainen-kanerva-duo-sawohouse-kuopio-lippuja/82739

Translate »