Sawohouse luontoaktiviteetit

Koe ainutlaatuinen suomalainen luonto, tutustu paikallisiin kulttuurihistoriallisesti merkittäviin kohteisiin, vietä tunnelmallinen kesäilta järvellä, löydä parhaat kala-apajat ja tutustu perinteisiin suomalaisiin järvikalastuksen menetelmiin asiantuntevan ja ammattitaitoisen oppaan avulla.

Teemme yhteistyötä rauhallisiin tunnelmallisiin luontokokemuksiin keskittyvän opaspalveluyrityksen Kalaopas Finlandin sekä elämyksellisiä liikunta- ja kulttuuripalveluja tuottavan Syvänniemi seikkailun kanssa. Saat kauttamme erilaiset aktiviteetti- ja elämysretkipaketit ja myös yksilöllisesti erilaisille ryhmille räätälöidyt toteutukset ympäri vuoden.

Lisätietoja Sawohousen omista luontoaktiviteetti ja elämysretkipaketeista  : info@sawohouse.fi tai sales@sawohouse.fi tai puh: +358 10 3389490

Tutustu Syvänniemi seikkailun palveluihin osoitteessa www.syvanniemiseikkailu.com

Tutustu Kalaopas Finlandin elämys- ja retkipaketteihin tarkemmin osoitteessa www.kalaopas.fi ja varaa itsellesi tai seurueellesi sopiva elämysretki.

Passion golf studio

Sawohouse Underground tiloissa toimiva Passion Golf Studio tarjoaa erinomaiset puitteet golfin harjoitteluun ja pelaamiseen säästä riippumatta. Tiloissa on kolme ajanvarauksella varattavissa olevaa laadukasta simulaattoria, joissa pääset harjoittelemaan lyöntejä aidontuntuisessa virtuaalisessa miljöössä. Peliaikoja on saatavilla päivittäin klo 10.00 – 22.00. Tutustu palveluun ja hintoihin ja varaa itsellesi aikaa koukuttavaan uuteen harrastukseen!