Sawohouse Underground Kuopio

Sawohousen maanalaisissa hallitiloissa sijaisee reilu 600 m2 keikka- ja tapahtumatila Sawohouse Underground sekä noin 100 m2 kokous- ja monitoimitila Underground Lounge. Undergroundiin on esteetön sisäänkäynti parkkipaikalta olevan ajorampin kautta. Undergroundissa löytyy baari, tilava tanssilattia sekä reilun kokoinen esiintymislava.

Undergroundissa on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään äänentoistoon ja akustiikkaan, meillä on oma laadukas ääni- ja valaistustekniikka sekä taustamusiikki – ja dj-järjestelmä. 

Underground on musiikki- ja keikkaklubi, mutta on helposti muunneltavissa myös erilaisiin muihin käyttötarkoituksiin. Salin korkeatasoinen äänentoisto, valaistus sekä ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat loistavat puitteet monenlaisille tapahtumille.

Underground lounge toimii erinomaisesti kokoustilana noin 60-80 hengelle sekä vapaamuotoisempana tilana jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Sawohouse Undergroundiin mahtuu jopa 600 henkeä.

Tilat ovat vuokrattavissa esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, cocktail-tilaisuuksiin ja juhliin, messu- ja kokoustilaksi sekä erilaisiin yleisötapahtumiin. Järjestämme tarvittaessa myös toimivat catering-palvelut tilaisuuteenne.

Pyydä tarjous tilojen käytöstä ja cateringista tilaisuuteesi: sales (at) sawohouse.fi

Venue info

Kapasiteetti 
600 henkeä
Lavan koko
7 x 5 m
Pysäköinti
Hotellin takana on tilava parkkipaikka, jossa myös lämpöpistokepaikkoja.

Asiakkaillemme suosittelemme saapumaan keikoille julkisilla kulkuneuvoilla. 

Roudaus
Hotellin parkkipaikalta on ajoramppi Underground halliin
Backstage/Pukeutumishuone
Löytyy hotellin tiloista. 
Soundcheck
11.00  ->
Ovet auki yleisölle 19.00
Showtime
21.00 – 23.00
Anniskelu päättyy klo 24.00 ja keikkatila suljetaan klo 01.00

Artistien majoitus

Bändeille ja keikkahenkilöstölle on majoitusmahdollisuus Boutique Hotel Sawohousella. Majoituskapasiteettia on max 35 henkilölle. Huoneita hotellistamme löytyy seuraavasti: Yhden hengen huoneet : yhteensä 7 kpl, joista kahdessa oma erillinen minikeittiö. Kahden hengen huoneet : yhteensä 8 kpl, joista 4 huonetta erillisillä vuoteilla, muissa parisänky. Lisäksi kaksi suurempaa perhehuoneistoa, joissa oma keittiö ja olohuone

Artisteille ja bändeille suosittelemme erityisesti Superior huoneita. Näitä meillä on käytössä seuraavasti: 3 x kahden hengen huonetta ja 1 x yhden hengen huone, osaan huoneista saatavilla lisävuode. Superior Huoneet sijaitsevat hotellin alakerrassa ja niihin on erillinen suljettu sisäänkäynti, mikä tarkoittaa, että varatessanne kaikki nämä huoneet koko hotellin alakerta on vain teidän yksityiskäytössä. Superiorhuoneiden yhteydessä on myös tilava oleskelu lounge, jossa sohvat, tv, kahvi/teekeitin sekä jääkaappi ja mikro. Tilassa on myös oma viihtyisä saunaosasto, jossa kylpyhuone, oleskelutila/ pukuhuone ja wc tilat.

Vaihtoehtona suosittelemme  myös tilavaa perhehuoneistoamme, jossa vuodepaikkoja kuudelle henkilölle ( 3 erillistä makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä oma sauna, kylpyhuone  ja wc) tai toista pienempää perhehuoneistoa, jossa kaksi erillistä makuuhuonetta, keittiö ja olohuone ja majoituspaikkoja neljälle + yksi lisävuodepaikka.

Venuen tekniikka

POWER:
Main 64A
1 x 32A 
1 x 16A 
3 x 16A

VALO: 

6 x Martin MAC 250 Wash movinghead
6 x SGM RGB LED-strobo
5 x Iridium StagePar 1210
8 x  Elation Opti Tri White LED front-/side light
1 x  Look Unique haze generator
1 x  Chamsys MQ60 Desk

ÄÄNI: 
Kling&Freitag Sequenza 10W/N top 3/side
Kling&Freitag NOMOS XLC (cardioid) sub 1/side
Turbosound TCS 081 center
Kling&Freitag Systemrack 3 x (Lab 10000+ K&F CA44 prosessor)

Turvallisuus keikoilla

Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi, epäilet altistuneesi koronatartunnalle tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana!

Käytä kasvomaskia, mikäli sinulla ei ole omaa mukana, saat maskin henkilökunnaltamme sisääntulon yhteydessä. Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa. Noudata henkilökunnan sinulle antamia ohjeita!

Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä eri puolilla salia pöydissä ja baaritiskillä. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi narikassa, baaritiskillä ja WC-tiloissa

Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

Sawohouse Undergroundissa on runsaasti istumapaikkoja salin eri alueilla, myös rajattu vip -alue erillisine wc-tiloineen on yleisön käytettävissä. Keikkaa voi myös seurata tanssilattialla seisaaltaan. On kuitenkin erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin saliin rajattujen alueiden, sekä merkittyjen turvaohjeiden mukaisesti.

Otamme Sawohousella turvallisuusasiat vakavasti. Olemme pyrkineet minimoimaan tartuntariskiä vähentämällä myytävien lippujen määrää merkittävästi sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen. 

Teethän sinäkin oman osuutesi toimimalla vastuullisesti ja huolehtimalla omalta osaltasi yhteisestä turvallisuudesta <3

Translate »