Sawohouse Oy

Sawohouse OY on kuopiolainen perheomisteinen vuonna 2017 perustettu yritys, joka tuottaa majoitus-, ravintola- , kokous- ja catering palveluja sekä tapahtuma- ja ohjelmapalveluja. 

Sawohouse Oy:lla on kaksi toimipistettä. Kuopion Leväsellä sijaitseva Sawohouse on perinteikäs matkailu– ja viihdekeskuskäytössä ollut kiinteistö, joka on kokenut täydellisen muutoksen ja avattu uudelleen viihtyisäksi hotelli- ,ravintola- ja tapahtumapaikaksi. Kiinteistössä toimii hotelli, ravintola ja tapahtumatilat:

Boutique Hotel Sawohouse aloitti toimintansa heinäkuussa 2018
Ravintola Sabor House Kitchen&Bar avautui toukokuussa 2019
Underground kokous- ja tapahtumatilat avattiin syyskuussa 2020.

Keskustassa sijaitseva Ohjelmaravintola Maxim puolestaan on ohjelmaravintola, jonka ohjelmisto koostuu mm. musiikista, teatterista ja stand up -komediasta. Maxim sijaitsee vuonna 1939 rakennetussa kiinteistössä, jossa toimi aiemmin yksi kaupungin tunnetuimmista elokuvateattereista. Ohjelmaravintola Maxim on rakennettu vanhan elokuvateatteri Maximin paikalle. Sawohouse Oy avaa Maximin uudistettuna yleisölle maalis-huhtikuussa 2023.

Tällä hetkellä haemme

Ravintola- ja / tai vuoropäällikköä, tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä, siivousalan osaajia.  Töitä on tarjolla esimerkiksi kesälomasijaisuuksiin sekä kausityöntekijöiksi että lyhytaikaisiin keikkatarpeisiin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin.

Avoin työhakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Tarvitsemme ympäri vuoden työntekijöitä eri toimipisteisiimme Sawohouselle ja ohjelmaravintola Maximiin: ravintolaan ja hotellin vastaanottoon, keittiöön, kerrossiivoukseen sekä Sawohouse Undergroundiin ja Ohjelmaravintola Maxim baariin ja tapahtumiin. Meille voit työllistyä myös myynnin ja markkinoinnin sekä tapahtumatuotannon aloille.  Töitä on tarjolla esimerkiksi kesälomasijaisuuksiin sekä kausityöntekijöiksi että lyhytaikaisiin keikkatarpeisiin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin.