Sawohouse Oy

Sawohouse OY on kuopiolainen perheomisteinen vuonna 2017 perustettu yritys, joka tuottaa majoitus-, ravintola- , kokous- ja catering palveluja sekä tapahtuma- ja ohjelmapalveluja. 

Sawohouse Oy:lla on kaksi toimipistettä. Kuopion Leväsellä sijaitseva Sawohouse on perinteikäs matkailu– ja viihdekeskuskäytössä ollut kiinteistö, joka on kokenut täydellisen muutoksen ja avattu uudelleen viihtyisäksi hotelli- ,ravintola- ja tapahtumapaikaksi. Kiinteistössä toimii hotelli, ravintola ja tapahtumatilat:

Boutique Hotel Sawohouse aloitti toimintansa heinäkuussa 2018
Ravintola Sabor House Kitchen&Bar avautui toukokuussa 2019
Underground kokous- ja tapahtumatilat avattiin syyskuussa 2020. 

Keskustassa sijaitseva Ohjelmaravintola Maxim puolestaan on ohjelmaravintola, jonka ohjelmisto koostuu mm. musiikista, teatterista ja stand up -komediasta. Maxim sijaitsee vuonna 1939 rakennetussa kiinteistössä, jossa toimi aiemmin yksi kaupungin tunnetuimmista elokuvateattereista. Ohjelmaravintola Maxim on rakennettu vanhan elokuvateatteri Maximin paikalle.  Ohjelmaravintola Maxim avattiin huhtikuussa 2023.

Tällä hetkellä haemme

Tarjoilija / vastaanottovirkailija

Sawohouselle määräaikaiseen tai työsuhteeseen. Tarjoilijana työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Työtä on tarjolla maanantaista sunnuntaihin säännöllisillä viikonloppuvapailla ja työtä tehdään sekä aamu- että iltavuorossa. Työtä on tarjolla sekä osa-aikaiselle että  kokoaikaiselle työntekijälle.  Hotellin vastaanotto sijaitsee ravintolan yhteydessä, joten vaihtelua työpäiviin tuovat myös tarjoilun ja myynnin tehtävät alacarte ja lounasravintolan puolella. Tarjolla on lisätyömahdollisuuksia myös Sawohouse Undergroundissa ja kesän Garden Live -tapahtumissa.  

Mitä odotamme sinulta?

  • Aurinkoista ja iloista työotetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työntekoon
  • Hyviä tietoteknisiä , taitoja
  • Alkoholi- ja hygieniapasseja
  • Hyvää suomen ja  englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten työtehtävien ja tapahtumien parissa
  • Positiivisen työskentelyilmapiirin ja kannustavan tiimin työsi tueksi
  • Dynaamisen ja kasvavan perheyrityksen notkeuden
  • Palkkaus: MaraTES tai kokemus-/osaamisperusteinen sopimuspalkka

Ensisijaisesti tarjolla on määräaikaisia työsuhteita kesän sesongin ajaksi toukokuun alusta syyskuun alkuun, tarvittaessa työtä on mahdollista jatkaa syksyn ja talven ajan esimerkiksi opiskelujen ohessa viikonloppuisin keikkaluonteisesti. Tarjolla on myös yksi pidempi noin vuoden pituinen määräaikainen sijaisuus.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

Lisäksi haemme :

Haemme lisäksi ravintola- ja / tai vuoropäällikköä, kokkeja, baarityöntekijöitä, siivousalan osaajia.  Töitä on tarjolla esimerkiksi kesälomasijaisuuksiin sekä kausityöntekijöiksi että lyhytaikaisiin keikkatarpeisiin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin.

Avoin työhakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Tarvitsemme ympäri vuoden työntekijöitä eri toimipisteisiimme Sawohouselle ja ohjelmaravintola Maximiin: ravintolaan ja hotellin vastaanottoon, keittiöön, kerrossiivoukseen sekä Sawohouse Undergroundiin ja Ohjelmaravintola Maxim baariin ja tapahtumiin. Meille voit työllistyä myös myynnin ja markkinoinnin sekä tapahtumatuotannon aloille.  Töitä on tarjolla esimerkiksi kesälomasijaisuuksiin sekä kausityöntekijöiksi että lyhytaikaisiin keikkatarpeisiin sekä projektiluonteisiin tarpeisiin.