Sawohousen sauna

Sawohousen saunatila on varmasti yksi kauneimmista saunoista Kuopiossa! Viihtyisät saunatilat ovat käytettävissä niin hotellivieraillemme kuin myös muille asiakkaillemme. Saunan leppeät löylyt karhun vartioidessa ovella tarjoavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 saunojaa, pesutiloissa on kaksi suihkua. Tämän lisäksi saunatiloihin kuuluu pukuhuone, wc sekä pieni aulatila.

Nauti ja rentoudu

Saunahoidot

Yhteistyökumppaniltamme Satumaiset hyvinvointipalvelut on varattavissa erilaisia hemmotteluhoitoja saunomisen yhteyteen. Sadun palveluvalikoimassa on mm. jalkakylpyjä ja käsihoitoja.

Tarkemmat tiedot erilaisista hoitovaihtoehdoista sekä ajanvarauskalenterin löydät Satumaiset Hyvinvointipalvelut -nettisivuilta: timma.fi/satumaisethyvinvointipalvelut

Saunajuomat

Voitte ostaa saunajuomat baaristamme, tarjolla on monipuolisesti esimerkiksi oluita ja siidereitä sekä alkoholittomia vaihtoehtoja. Saunatilamme ovat anniskelualuetta ja omien alkoholijuomien nauttiminen on kiellettyä.

Morsiussauna

Saunamme soveltuu erittäin mukavasti esimerkiksi morsiussaunan toteuttamiseen. Myös morsiussaunan sisältöön on mahdollisuus tilata ohjelmaa yhteistyökumppaniltamme Satumaiset hyvinvointipalvelut. Jos haluatte oikein luksusta polttariseurueellenne, voitte varata kaikki hotellimme superior-huoneemme ja saatte käyttöönne kokonaisen hotellin kerroksen. Samassa kerroksessa sijaitsee majoitushuoneiden lisäksi viihtyisä oleskelutila, saunatilat ja hyvinvointihoitola.

Muut hyvänolon palvelut

Hyvinvointihoitolassa voit saada apua ja rentoutusta myös kipeytyneille lihaksille ja nivelille Kalevalaisen jäsenkorjaus menetelmän keinoin. Kalevalaista jäsenkorjausta hoitolan tiloissa toteuttaa Jolle Uotinen ja tarkemmat tiedot hoidoista sekä varattavissa olevista hoitoajoista löydät hänen nettisivuiltaan: www.Suoraksi.fi