Tervetuloa Sawohouseen

Hotel Sawohouse on pieni, kodikas boutique hotelli Kuopiossa. Sijaitsemme noin 7 kilometrin päässä kuopion keskustasta ja viiden minuutin ajomatkan päässä Matkuksen ostoskeskuksesta. Meille on helppo poiketa moottoritieltä ja tilava maksuton parkkipaikkamme mahdollistaa suurienkin ajoneuvojen paikoituksen. Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet keskustaan, linja-autot kulkevat aivan hotellin vierestä puolen tunnin välein .

Meillä ei ole saatavilla lemmikkihuoneita, eikä lemmikkieläinten kanssa majoittuminen ole mahdollista Sawohousella.

Sawohousella järjestetään usein viikonloppuisin keikkatapahtumia, jolloin osaan huoneista voi kantautua musiikkia Underground -klubilta , infoa tulevista keikkatapahtumista löydät täältä 

Majoitus ja huoneet

Kierrätys, ekologisuus ja kestävä kehitys ovat toiminta- ja elämänfilosofiamme, jolta pohjalta myös hotellimme ja ravintolamme rustiikkinen sisutus on rakennettu. Meille yleellisyyttä on nauttia pienistä asioista kuten kodikkuus, siisteys, rauhallisuus, herkullinen ruoka ja hyvä palvelu.

 Hotellihuoneita on kaikkiaan 18, joista 8 kpl 1hh, 8 kpl 2hh ja kaksi perhehuoneistoa (2mh, ph, oh ja keittiö) Toisessa perhehuoneistossa on myös oma sauna.  Kaikissa huoneissa on oma wc/ pesuhuone, tv ja langaton nettiyhteys. Osassa yhden hengen huoneista on myös minikeittiö varustus.

Standardihuoneet sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa, joihin jokaiseen on portaat ja oma erillinen sisäänkäynti. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin sisääntulo/aulakerroksessa, näihin huoneisiin on esteetön kulku.

Hotellilla on ilmainen iso parkkipaikka, jossa myös lämmitys/ latauspistopaikkoja.

Helppo tulla ja viihtyä

Tunnelmallinen ravintola on avoinna maanantaista torstaihin klo 7.00 – 21.00, perjantaisin klo 7.00-22.00, lauantaisin klo 8.00 – 22.00 ja sunnuntaisin klo 8.00 – 15.00 (vain hotelliaamiainen ja baari avoinna, Ala Carte kiinni sunnuntaisin) 

Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7.00-9.30  ja viikonloppuisin ja pyhinä klo 8.00 – 10.30. Lounasta on saatavilla arkisin klo 10.30 – 14.00 ja Ala Carte ma-to 14.00-21, pe 14.00 – 22.00 ja la 13.00 – 22.00

Arkisin (ma-to) hotellin saunatilat ovat majoittujien käytössä seuraavasti: Naiset klo 18-19:15 ja Miehet klo 19:30-20:45. Muina aikoina saunan voi varata yksityiskäyttöön erillistä maksua vastaan (10€/hlö/h). Saunatiloihin on mahdollista tilata ruokaa ja juomia ravintolasta.

Kesäaikaan käytössänne on myös kaunis ulkoterassi, jonka barbeque -keittiöstä saatavilla ihania grilliherkkuja ja raikkaita juomia

Meillä voit nauttia myös erilaisista hyvänolon hoidoista. kuten aromaterapeuttisista hoidoista, hieronnasta, kuumakivihoidoista, rentouttavista jalkahoidoista sekä Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Myös lahjakortteja saatavilla. Voit varata hyvänolon hoidon täältä tai Kalevalaisen jäsenkorjauksen täältä 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi.

Nähdään pian