YHDEN HENGEN HUONE

Yhden hengen huone omalla sisäänkäynnillä toisessa kerroksessa. Jokainen huone on erilainen ja sisustettu uniikilla tyylillä. Hygieniatuotteet (shampoo, hoitoaine ja kosteusvoide ) kuuluvat huonevarustukseen.

yhden hengen hotellihuone, jossa pieni minikeittiö pöytä ja kaksi tuolia

YHDEN HENGEN HUONE MINIKEITTIÖLLÄ

Huoneessa minikeittiö, jossa jääkaappi, mikro sekä kahvin/ vedenkeitin.Oma erillinen sisäänkäynti toisessa kerroksessa.

kahden hengen hotellihuone jossa erilliset pedit

KAHDEN HENGEN HUONE

Kahden hengen huone omalla sisäänkäynnillä toisessa kerroksessa. Jokainen huone on erilainen ja sisustettu uniikilla tavalla. Osassa huoneista on suuri parisänky ja osassa kaksi erillistä leveää yhden hengen vuodetta. Osassa huoneista on myös jääkaappi. Vuodevaatteet ja hygieniatuotteet (bodyshampoo, hoitoaine ja kosteusvoide) kuuluvat huonevarustukseen.

PERHE HUONE

Viihtyisä perhehuone, jossa kaksi makuuhuonetta olohuone ja keittiö sekä wc/kylpyhuone. Huoneistossa on täysin varusteltu keittiö ja astiasto. Huoneistoon oma sisäänkäynti toisessa kerroksessa.

SUPERIOR ROOM

Tilava huone lisävuode mahdollisuudella (max 4 hlö).Sijaitsee hotellin aulakerroksessa. Aulakerroksen oleskelutila on majoittujien käytössä. Oleskelutilassa majoittujien käytettävissä on mm. mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvin - ja vedenkeitin

SUPERIOR PERHEHUONE

Suuri perhehuone /huoneisto, Iso makuuhuone, jossa parisänky sekä kaksi pienempää makuhuonetta jossa erilliset yhden hengen vuoteet. Kodikas olohuone, jossa sohva ja TV. Täysin varusteltu keittiö sisältäen jääkaappi/pakastin, liesi, uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä astiasto ja ruoanlaittovälineitä, oma sauna ja pesuhuone sekä wc. Maksimi vuodemäärä 6-7 henkilölle.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia, myös tupakointi huoneiden välittömässä läheisyydessä on kielletty. Huoneissamme ei voi myöskään voi majoittua lemmikkien kanssa, joten huoneet sopivat hyvin myös allergisille majoittujille. 

Hygieniatuotteet (bodyshampoo, hoitoaine ja kosteusvoide. käsidesi) ja hiustenkuivaaja kuuluvat huonevarustukseen kaikissa huonetyypeissä. Kaikissa huoneissa on myös kahvin/vedenkeitin sekä pieni jääkaappi. Huoneisiin on mahdollista saada myös silitysrauta ja lauta sekä pientä lisämaksua vastaan vauvansänky tai lisävuode ( huom. kaikkiin huoneisiin ei mahdu lisävuodetta, ilmoitathan mahdollisesta lisävuode tarpeesta etukäteen)