Savolaisia Makuelämyksiä kansainvälisin vivahtein

Boheemilla tavalla rento lounas, ala carte ja tilausravintola , jossa suomalaiset, eettisesti tuotetut, luomu- ja lähituotetut raaka-aineet yhdistyvät rohkeasti kansainväliseen reseptiikkaan ja keittotaitoon ja toisaalta suomalaisiin ja savolaisiin perinneruokia valmistetaan erilaisin tekniikoin yhdistäen harkitusti uudenlaisia makumaailmoja.

+358 10 3389490

sales(at)sawohouse.fi

Ala Carte keittiömme on avoinna päivittäin seuraavasti: 

Ala Carte on avoinna maanantaista torstaihin klo 16.00 – 21.00, perjantaisin klo 14.15 – 22.00 , lauantaisin klo 18.00 – 22.00 ja sunnuntaisin klo 13.00 – 18.00.  Rennompi weekend roast on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13.00 – 18.00

Viimeiset tilaukset keittiöstä tunti ennen ravintolan sulkemista. 

Löydä yrityksemme elintarvikevalvonnan Oiva-raportti täältä : OIVA RAPORTTI

Kulinaristisia Nautintohetkiä aamusta iltaan

Buffet aamiainen on saatavilla arkisin klo 7.00 – 9.30  ja viikonloppuisin klo 8.00 – 11.00. 

Lounas katetaan arkisin klo 10.30 – 14.00

Ala Cartea on tarjolla maanantaista torstaihin klo 16 –  21.00

perjantaisin klo 14.15  – 22.00 ja lauantaisin klo 18.00 – 22.00 

Weekend Roast  lauantaina ja sunnuntain klo 13.00 – 18.00 

Viimeiset tilaukset keittiöstä tunti ennen sulkemista. Hotellissamme majoittuville asiakkaille toimitamme halutessa take away -ruoka-annoksia myös huoneisiin. 

Juhlatiloista kokoustiloihin

Meiltä löytyvät tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Lisäksi meillä on tarjolla monenlaisia ohjelmallisia palveluita esimerkiksi illanviettoihin, syntymäpäiville, teemailtoihin, pikkujouluihin, polttariseurueille, hääseurueille ja lastenjuhliin .

Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne toteutuksessa. Olemme sinua varten tärkeän tapahtumasi ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka.

Kokoontumistilaa meillä on tarjolla aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista suureen noin 100 hengen salitilaan, lisää tilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

Ravintolasalimme on tunnelmallinen ja kalustettavissa ja koristeltavissa kunkin tilanteen, ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noin 70 henkilön kokoiselle tilaisuudelle sali toimii erinomaisesti ja tilaa jää hyvin vielä vaikkapa bändille tai tanssilattialle tai muulle esiintymistilalle. Salissa on äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa myös esitystekniikkaa saatavilla.

+358 10 3389490

sales(at)sawohouse.fi

Show & Dinner ja Vip -paketit keikoilla

Meillä voit yhdistää Ala Carte -ruokailun kulttuurinautintoon.  Valittavissa on useita erilaisia vaihtoehtoja: 

Show&Dinner -illassa ruokailu yhdistyy keikkaelämykseen Sawohouse Underground klubilla, jonne voit ennakkoon varata pöydän ja katsella illan shown omasta pöydästä,  nauttien herkullisen kullekin illalle erikseen suunnitellun neljän ruokalajin menun juomineen. Nämä Show & Dinner -keikat ilmoitetaan etukäteen keikkakalenterissamme. 

VIP- paketit sopivat seurueille, jotka haluavat ruokailla vapaamuotoisemmin, mutta lisätä muulla tavoin keikkakokemukseensa erityistä sisältöä:

VIP -paketti 1: 1600€ / 20 hengelle. Sisältää keikka- ja narikkaliput, oma vip-alue, kuohuviini/alkumaljat, oma oluthana, spesiaali drinkkikannut/booli, drinkkilippuja ja runsas lajitelma pikkusuolaisia snackseja.

VIP -paketti 2: 2000 € / 20 hengelle. Sisältää keikka- ja narikkaliput, oma vip-alue, kuohuviini/alkumaljat, oma oluthana, spesiaali drinkkikannut/booli, drinkkilippuja sekä herkullisen ja monipuolisen Tapas-buffetin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous myyntipalvelustamme: sales(at)sawohouse.fi