Savolais-Skandinaavisia Makuelämyksiä

Savolais-skandinaavisia makuelämyksiä espanjalaisin vivahtein. Boheemilla tavalla rento lounas, ala carte ja tilausravintola , jossa suomalaiset, eettisesti tuotetut, luomu- ja lähituotetut raaka-aineet yhdistyvät rohkeasti espanjalaiseen reseptiikkaan ja keittotaitoon ja toisaalta suomalaisiin ja savolaisiin perinneruokia valmistetaan erilaisin tekniikoin yhdistäen harkitusti uudenlaisia makumaailmoja

+358 10 3389490

sales(at)sawohouse.fi

Kulinaristisia Nautintohetkiä aamusta iltaan

Buffet aamiainen on saatavilla arkisin klo 7.00 – 9.30  ja viikonloppuisin klo 8.00 – 10.30. 

Lounas katetaan arkisin klo 11.00 – 14.00. 

Ala Cartea on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 14.15 – 18.00 ja lauantaisin klo 15.00 – 18.00

Sunday Dinner klo 14.00 – 17.00 

Ravintolaamme koskevat seuraavat rajoitukset: 

  • Anniskelu päättyy klo 17.00
  • Ala Carte palvelee ma-la klo 18:een asti. 

Viimeiset tilaukset keittiöstä klo 17.30 mennessä. Hotellissamme majoittuville asiakkaille toimitamme halutessa take away -ruoka-annoksia myös huoneisiin. 

Juhlatiloista kokoustiloihin

Meiltä löytyvät tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Lisäksi meillä on tarjolla monenlaisia ohjelmallisia palveluita esimerkiksi illanviettoihin, syntymäpäiville, teemailtoihin, pikkujouluihin, polttariseurueille, hääseurueille ja lastenjuhliin .

Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne toteutuksessa. Olemme sinua varten tärkeän tapahtumasi ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka.

Kokoontumistilaa meillä on tarjolla aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista suureen noin 100 hengen salitilaan, lisää tilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

Ravintolasalimme on tunnelmallinen ja kalustettavissa ja koristeltavissa kunkin tilanteen, ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noin 70 henkilön kokoiselle tilaisuudelle sali toimii erinomaisesti ja tilaa jää hyvin vielä vaikkapa bändille tai tanssilattialle tai muulle esiintymistilalle. Salissa on äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa myös esitystekniikkaa saatavilla.

+358 10 3389490

sales(at)sawohouse.fi

Garden Live kesäkonsertit

 

Sawohousen suuri sisäpiha-alue muuntautuu kesäaikaan reilun 600 hengen ulkoilma-klubiksi, jossa esiintyy kesän aikana useita Suomen eturivin artisteja sekä lukuisia paikallisia artisteja ja bändejä. Sawohousen Garden Live -tapahtumissa voit nautiskella hyvästä ruoasta ja juomasta omassa pöydässä tai oman seurueesi kanssa erillisellä VIP-alueella, kuunnellen samalla hyvää musiikkia. 

Garden Live tapahtumien aikaan kesäterassin barbeque keittiöstä on saatavilla herkullisia tapas-annoksia, burgereita ja pihvejä suoraan grillistä lautaselle. BBQ-terassikeittiön lisäksi terassialueen kolme juomamyyntipistettä palvelevat koko tapahtuman ajan keikkayleisöä. Juomapisteiltä voi ostaa siideriä, lonkeroa, olutta, viinejä, kuohuviiniä sekä drinkkejä ja alkoholittomia virvokkeita.

Liput, showtime ja keikkakyydit

Liput Garden Live -keikoille saat kätevimmin ja varmimmin hankittua ennakkoon TIKETISTÄ. Sawohousella ei ole ennakkolippujen myyntiä ennen tapahtumia. Lippuja saa ostettua myös ovelta ennen keikkaa, mikäli niitä jää myyntiin. Suosituimmat artistit myyvät keikat usein loppuun, joten kannattaa varmistaa pääsy keikalle ja hankkia liput ennakkoon. 

Portit Garden Live -tapahtumiin avataan klo 18.00, jolloin lipunmyyti TIKETIN kautta loppuu. Lippuja saa myös ovelta, mikäli niitä jää myyntiin. Garden Live konserttien showtime on klo 20.00.

Sawohouse järjestää keikkakuljetukset yhteistyössä Ykkösmatkojen kanssa. Keikkailtoina ilmaiset bussikyydit keskustasta Sawohouselle lähtevät torin laidalta Scandic Atlaksen edestä ( pysäkki numero 7 ) klo 17.30 ja 18.30. Paluukyyti Sawohouselta takaisin keskustaan lähtee klo 24.00. Lisäksi tilaamalla taksin Sawohouselle keikkailtoina Kuirin taksipalvelun kautta numerosta 030030 30 30saat keikkakyydeistä 10% alennuksen. 

Turvallisuus keikoilla

Garden Live tapahtumissa noudatamme aina viranomaisten antamia ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia sekä pidämme huolta ravintolan ja tapahtuma-alueen asianmukaisesta siisteydestä ja puhtaudesta. Keikkojen yleisökapasiteetti määritellään voimassa olevien rajoitusten mukaan niin, että turvavälejä on mahdollista noudattaa tapahtuman aikana. 

Tapahtumailtoina yleisöä palvelevat alueen useat juomamyyntipisteet ja yleisön käytössä on myös ravintolan wc-tilojen lisäksi keikkatapahtumien aikana yleisön käytössä on myös erittäin siisti vesipisteillä ja posliinikalusteilla varusteltu siirrettävä wc-kontti, joka sijaitsee parkkialueella heti sisäänkäynnin läheisyydessä.

Tullessasi keikoille Sawohouseen pyydämme että noudatatte seuraavia ohjeita:

  • ÄLÄ tule paikalle mikäli tunnet itsesi sairaaksi, sinulla on koronaoireita,  jos olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana tai epäilet muutoin altistuneesi koronavirukselle
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä tapahtuma-alueen pöydissä ja eri puolilla asiakastiloissa.
  • Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi ravintolan palvelutiskeillä ja WC-tilassa. Käytä mahdollisuuksien mukaan myös alueen muita myyntipisteitä ja  wc-tiloja, mikäli ravintolan palvelupisteet ovat ruuhkautuneet. 
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Suosittelemme käyttämään kasvomaskia mahdollisuuksien mukaan. Maskeja saatavilla myös ravintolan baarissa.