Vietä tunnelmallinen perhejuhla

Meiltä löytyvät tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Saman katon alta järjestyvät kaikki palvelut niin juhlatilat, tarjoilu kuin majoituskin. Lisäksi meillä on tarjolla monenlaisia ohjelmallisia palveluita esimerkiksi illanviettoihin, syntymäpäiville, teemailtoihin, pikkujouluihin, polttariseurueille, hääseurueille ja lastenjuhliin .

010 3389490

sales(ät)sawohouse.fi

Savolais Skandinaavisia Nautintohetkiä

Buffet aamiainen on saatavilla ravintolassamme arkisin klo 7.00 – 9.00  ja viikonloppuisin klo 8.00 – 10.30. Lounas katetaan arkisin klo 11.00 – 14.00.

Ala Cartea on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 18 – 21.30

Juhlatiloista kokoustiloihin

Kerro toiveesi niin ideoimme yhdessä kuinka voimme auttaa tilaisuutenne toteutuksessa. Olemme sinua varten tärkeän juhlasi ideointi- ja suunnitteluvaiheesta aina toteutukseen saakka. 

Juhlatilaa meillä on tarjolla aina pienehköistä ja idyllisistä noin 10-15 hengen kabinettitiloista suureen noin 100 hengen salitilaan, lisää juhlatilaa löytyy myös talon kellarikerroksesta, jossa sijaitsevat jopa 300-600 hengen tilaisuuksiin sopivat kokous- ja tapahtumatilat.

Salimme on tunnelmallinen ja kalustettavissa ja koristeltavissa kunkin tilanteen, ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Noin 70 henkilön kokoiselle tilaisuudelle sali toimii erinomaisesti ja tilaa jää hyvin vielä vaikkapa bändille tai tanssilattialle tai muulle esiintymistilalle. Salissa on äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa myös esitystekniikkaa saatavilla.

010 3389490

sales(ät)sawohouse.fi