Savolaisia Makuelämyksiä kansainvälisin vivahtein

Boheemilla tavalla rento lounas, ala carte ja tilausravintola , jossa suomalaiset, eettisesti tuotetut, luomu- ja lähituotetut raaka-aineet yhdistyvät rohkeasti kansainväliseen reseptiikkaan ja keittotaitoon ja toisaalta suomalaisiin ja savolaisiin perinneruokia valmistetaan erilaisin tekniikoin yhdistäen harkitusti uudenlaisia makumaailmoja.

+358 10 3389490

sales(at)sawohouse.fi

Kulinaristisia Nautintohetkiä aamusta iltaan

Buffet aamiainen on saatavilla arkisin klo 7.00 – 9.30  ja viikonloppuisin klo 8.00 – 11.00. 

Lounas katetaan arkisin klo 10.30 – 14.00

Ala Carte ravintola palvelee

maanantaista torstaihin klo 14.00 – 21.00, perjantaisin klo 14.00 – 22.00, lauantaisin klo 13.00 – 22.00 ja sunnuntaisin klo 13.00 – 18.00. 

Viimeiset tilaukset keittiöstä tunti ennen sulkemista. Hotellissamme majoittuville asiakkaille toimitamme halutessa take away -ruoka-annoksia myös huoneisiin. 

 

Show & Dinner ja Vip -paketit keikoilla

Meillä voit yhdistää Ala Carte -ruokailun kulttuurinautintoon.  Valittavissa on useita erilaisia vaihtoehtoja: 

Show&Dinner -illassa ruokailu yhdistyy keikkaelämykseen Sawohouse Underground klubilla, jonne voit ennakkoon varata pöydän ja katsella illan shown omasta pöydästä,  nauttien herkullisen kullekin illalle erikseen suunnitellun neljän ruokalajin menun juomineen. Nämä Show & Dinner -keikat ilmoitetaan etukäteen keikkakalenterissamme. 

Sawohouse Underground VIP -pöytä mahdollistaa täydellisen keikkaelämyksen eturivin paikoilta. VIP- alueella on oma baaritiski, joka on vain vippiläisten käytössä. Tiskiltä voi tilata juomat tai pyytää virvokkeet pöytiin tarjoiltuna, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Vip pöytä on varattavissa ainoastaan Tiketti.fi -verkkokaupan kautta. 

Vip -paketti (250€) sisältää: 

  • sisäänpääsyn jonon ohi
  • eteispalvelumkaksun
  • VIP -pöytä seurueelle (max 6 hlö)
  • pullon jäähdytettyä kuohuviiniä